Kaivinkoneet alle 10 tn

Sany kaivinkoneiden markkinointi siirtyy Sany Nordic brändin alle

Sanyn kaivinkoneet monipuoliseen maanrakentamiseen löydät jatkossa Sany Nordicin sivulta. Tutustu tuotevalikoimaan ja ota yhteyttä myyntiin täältä.

Lue lisää muutoksesta tiedotteesta täältä!

 

 

Sany kaivinkoneet alle 10 tn tarjoavat suorituskykyä, ketteryyttä ja käyttömukavuutta luokassaan kilpailukykyiseen hintaan. Sany kaivinkone on turvallinen ja tuottava valinta esimerkiksi uuden maanrakennustoiminnan aloittamiseen tai jo olemassa olevan yrityksen kasvattamiseen. Markkinoiden pisin viiden vuoden takuu tuo varmuutta, ja parhaimmillaan töitä tehdäänkin takuunalaisella koneella lähes koko sen käyttöiän ajan.

Monipuolisesti kaikkiin työkohteisiin sopivat Sany-kaivinkoneet ovat siistejä ja viimeisteltyjä koneita, joiden rakenne on tehty rankkaan työhön. Koneissa on valmiina vahvistukset puomiston kuluvissa kohdissa, mistä muilla kaivinkonemerkeillä joutuu usein maksamaan ylimääräistä.

Tutustu valikoimamme pienempiin alle 10tn kaivinkoneisiin ja ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää! Löydetään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kaivukone!

| Maanrakentaminen

MAXPO TULEE TAAS: Löydät meidät osastolta A99

Lue lisää

Rakentaminen

| Maanrakentaminen

Sany kaivinkoneiden markkinointi siirtyy Sany Nordic brändin alle

Lue lisää

Tiedote

| Rakennuskalusto

Machinery Oy on uusi Tsurumi pumppujen edustaja Suomessa

Lue lisää

Rakentaminen