Tule tapaamaan meitä EuroBLECH messuille Hannoveriin – tapahtumassa esillä uusimmat ratkaisut levytöihin: Olemme paikalla ti 22.10 – to 24.10.

EuroBLECH on kansainvälinen levytyötekniikan messutapahtuma, joka järjestetään 22.–25. lokakuuta 2024 Hannoverissa, Saksassa. Tapahtuma kokoaa yhteen alan valmistajat ja toimittajat, esitellen uusimpia teknologioita ja innovaatioita metallin työstöön. Messut tarjoavat yrityksille erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen, uusien liikekumppanien löytämiseen ja ajankohtaisten ratkaisujen tutustumiseen. Tapahtuma on tärkeä alan toimijoille, jotka etsivät tehokkuutta ja kasvua markkinoilla.

Levykonemyyjämme Petri Halme ja Samuel Ahonen ovat paikalla EuroBLECH-messuilla tiistaista 22.10 torstaihin 24.10. Ota yhteyttä joko messuilla tai etukäteen ja sovi tapaaminen. Voimme sopia tapaamisen suoraan jollekin juuri sinua kiinnostavalle osastolle. Katso alta edustamiemme konevalmistajien osastot ja ota yhteyttä.

Euroblech kartta

EuroBLECH-messuilla esillä seuraavien edustamiemme merkkien konevalmistajat:

MicroStep – plasma-, laser ja vesileikkaus

Halli 13, osasto E138
MicroStep esittelee EuroBLECH 2024 -messuilla laajan valikoiman edistyksellisiä tuotantojärjestelmiään, jotka on suunniteltu parantamaan metallintyöstön tarkkuutta ja tehokkuutta. Heillä on esillä muun muassa innovatiivisia leikkausratkaisuja, kuten plasma-, laser- ja vesileikkausjärjestelmiä, sekä automatisoituja järjestelmiä materiaalinkäsittelyyn.
Lue lisää

SafanDarley – levyleikkurit ja särmäyspuristimet sekä robottiratkaisut

Halli 11, osasto A136
SafanDarley esittelee messuilla uusinta teknologiaansa metallin taivutukseen: esittelyssä Multi Cell. Multi Cell on täysin automatisoitu särmäyspuristinratkaisu, joka yhdistää useita robottisoluja tehokkaaseen tuotantoon, mahdollistaen joustavan ja tarkan käsittelyn monimutkaisissa taivutustehtävissä. SafanDarley tarjoaa paikan päällä kattavan demonstroinnin koneen suorituskyvystä ja teknisistä ominaisuuksista.
Lue lisää

Ermaksan – kuitulaserit, levyleikkurit ja särmäyspuristimet

Halli 13, osasto A52
Ermaksan esittelee messuilla muun muassa kuitulaserleikkauskoneita ja tehokkaita särmäyspuristimia. Ermaksan panostaa automatisointiin ja digitaalisiin tuotantoratkaisuihin, tarjoten yrityksille mahdollisuuden lisätä tuotannon tehokkuutta ja tarkkuutta. Paikan päällä on mahdollisuus tutustua laitteiden toimintaan ja saada asiantuntijoiden opastusta niiden hyödyntämiseen omassa tuotannossa.
Lue lisää

SwiftCut – plasma- ja vesileikkauskoneet

Halli 13, osasto D52
SwiftCut esittelee messuilla innovatiivisia leikkausratkaisujaan, keskittyen erityisesti plasma- ja vesileikkauskoneisiin. Heidän valikoimansa keskittyy helppokäyttöisiin ja tarkkoihin leikkausjärjestelmiin, jotka on suunniteltu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Tapahtumassa kävijöillä on mahdollisuus tutustua koneiden tehokkuuteen ja monipuolisuuteen paikan päällä, sekä saada asiantuntijoilta neuvoja parhaan ratkaisun valitsemiseksi.
Lue lisää

CIDAN Machinery – taivutus- ja leikkausratkaisut

Halli 11, osasto D154
CIDAN Machinery esittelee levyntyöstökoneita, kuten taivutus- ja leikkausratkaisuja. Heidän tarjontansa keskittyy automatisoituihin ja energiatehokkaisiin koneisiin, jotka sopivat erinomaisesti sekä pienille että suurille tuotanto määrille. Paikan päällä on mahdollisuus nähdä näiden laitteiden toiminta käytännössä ja tutustua CIDANin ratkaisuihin, jotka on suunniteltu optimoimaan tuotannon tehokkuus ja laatu.
Lue lisää

SPIRO International SA – ilmanvaihtokanavien valmistukseen tarkoitetut koneet

Halli 13, osasto B258
Spiro esittelee messuilla laajan valikoiman ilmanvaihtokanavien valmistukseen tarkoitettuja koneita ja ratkaisuja. Spiron tuotteet ovat tunnettuja niiden laadusta ja kestävyydestä, mikä auttaa yrityksiä parantamaan tuotannon tehokkuutta. Paikan päällä Spiron asiantuntijat esittelevät laitteiden ominaisuuksia ja vastaavat kysymyksiin.
Lue lisää

Penta Laser – laserleikkauskoneet

Halli 13, osasto F72
Haluatko tietää enemmän suurella teholla leikkaamisen eduista? Penta Laser esittelee messuilla BOLT VII -6025 60kW laserleikkauskoneen, jossa on kaksi 6×2, 5 m leikkuupöytää. Paikan päällä Penta Laserin asiantuntijat vastaavat kysymyksiin koskien heidän tuotevalikoimaansa sekä esittelevät laitteiden ominaisuuksia.

COSTA – levyn hioma-, jäysteenpoisto- ja reunanpyöristyskoneet

Halli 11, osasto D25
Costa esittelee messuilla konevalikoimansa jäysteen- ja purseen poistoon sekä viimeistelyyn. Heidän kattava valikoimansa mahdollistaa paksujen ja ohuiden levyosien märkä- ja kuivahionnan. Paikan päällä on mahdollisuus keskustella Costan asiantuntijoiden kanssa ratkaisuista levykappaleiden viimeistelyyn.

DAVI Promau S.r.l. – levynpyöristyskoneet

Halli 11, osasto G94
DAVI esittelee messuilla maailmanlaajuisestikin tunnettuja levynpyöristyskoneitaan. Heidän valikoimaansa kuuluu muun muassa levynpyöristyskoneita, jotka käsittelevät jopa 400 mm paksuisia levyjä.

GEKA – Monitoimileikkurit ja sahaporalinjat palkeille ja profiileille

Halli 12, osasto F54
Luotettavista monitoimileikkureistaan tunnettu Geka esittelee messuilla uutuuden – sahaporalinjan. Paikan päällä Gekan asiantuntijat esittelevät uutuustuotteen sekä muun Gekan tuotevalikoiman laitteiden ominaisuuksia sekä vastaavat kysymyksiin.

Tunnelmia edellisestä EuroBLECH – tapahtumasta:

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen - Olemme paikalla 22-24.10

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

Samuel Ahonen
Samuel Ahonen

Myynti - Levytyö

050 472 3526

samuel.ahonen@machinery.fi

Ajankohtaista

Machinery olosuhdekalusto lämmitys kuivatus ja valaistus
|

Machineryn olosuhdekalustosta lämpöä sekä valoa pimenevään ja kylmenevään kauteen

Lue lisää

Rakentaminen

| Rekrytointi

Haussa projektipäällikkö varavoimamyyntiin

Lue lisää

Rekrytointi

Machinery jakautuminen
|

Machinery Oy jakautuu kahdeksi itsenäiseksi yritykseksi: Machinery Oy ja Machinery MT Oy – Tavoitteena parantaa asiakaslähtöisyyttä sekä selkiyttää sisäisiä prosesseja

Lue lisää

Metallintyöstö