Lasermittaukset ja oikaisupalvelut

Varmista työstökoneesi tarkkuus ja mittatarkat tuotteet. Lasermittaukset ja oikaisupalvelumme varmistavat koneidesi toimintavarmuuden sekä laaduntuottokyvyn. Vuoden 2014 alusta käytössämme on ollut Renishaw XL80 -lasermittalaite, jolla voidaan mitata paikoitustarkkuutta sekä kulmavirhettä akselilla.

Palvelumme sisältäämittauspalvelut

  • lasermittaukset
  • vaaitukset
  • geometriset mittaukset ja geometrian säädön
  • mittauspöytäkirja mittaustuloksista

Renishaw-lasermittalaite osana laaduntuottokyvyn varmistusta

Renishaw- mittalaite soveltuu niin pienien kuin suurtenkin työstökoneiden mittaamiseen. Suurin mitattava liikematka on noin 40m. Mittauksia voidaan toteuttaa säännöllisesti vuosihuoltojen yhteydessä, korjaustoimenpiteiden jälkeen tai kun koneen laaduntuottokyky on heikentynyt.

Mittaustulosten perusteella pystytään parantamaan koneen paikoitustarkkuutta tekemällä muutoksia koneen nousuvirhekompensointitaulukkoon. Lisäksi käytössä XR20-W -lisälaite, joka mahdollistaa paikoitustarkkuuden mittaamisen ja kompensointien tekemisen myös pyörähdysakseleille.

Asiakkaalle luovutetaan mittaustulokset ennen ja jälkeen korjaustoimenpiteiden. Tulokset tallennetaan myös Machina-tietokantaan, jossa ne ovat tallessa myöhempää tarkastelua varten.

Tarjouspyyntö

Myynti

Seppo Hirvonen

Työnjohto - Huolto
Tampere

0201630372

seppo.hirvonen@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot