Plasmaleikkauskoneet

Edustamme MicroStepin ja SwiftCutin plasmaleikkausjärjestelmiä. Pystymme tarjoamaan erittäin vaativia kokonaisuuksia useilla eri leikkauspäillä ja eri leikuuteknologioilla varustettuna samassa koneessa. Koneisiin voidaan liittää myös poraus-, jyrsintä-, merkkaus- ja skannausyksiköitä sekä automaattista purkua ja lastausta.

MICROSTEP

MicroStep, spol. s r.o. valmistaa ja toimittaa CNC-koneita, jotka on varustettu plasmaleikkaus -, kuitulaser -, polttoleikkaus -, vesileikkaus – ja rei’itystekniikoilla. Konetekniikan lisäksi MicroStep kehittää ja toimittaa edistyneitä työstökoneiden ja CAM-ohjelmistojen ohjausjärjestelmiä mukautetuilla moduuleilla eri sovelluksiin. Plasmaleikkauksen alalla yritys kuuluu maailman suurimpiin tuottajiin ja valtaosalla maailman terästukkureista sekä telakoista on käytössä MicroStepin valmistamia järjestelmiä.

Valtuutettujen jälleenmyyjien ja tytäryhtiöiden verkoston kautta yhtiö on läsnä 54 maassa ympäri maailmaa, ja yli 95% tuotannosta on tarkoitettu vientiin. Slovakian ja melkein kaikkien Euroopan maiden lisäksi MicroStep-leikkuukoneet toimivat myös Yhdysvalloissa, Kanadassa, Kiinassa, Etelä-Afrikassa, Lähi-idässä, Intiassa, Vietnamissa tai Etelä-Koreassa.

SWIFTCUT

Englantilainen SwiftCut valmistaa plasma- ja vesileikkauskoneita ja pyrkii olemaan maailman johtava valmistaja korkealaatuisten kohtuuhintaisten leikkauskoneiden suunnittelussa ja rakentamisessa.

SwiftCutin koneet ovat helppoja asentaa ja käyttöönottaa sekä käyttää. Koneet varustetaan tarpeen mukaisilla Hybertherm virtalähteillä. Pöytiä on saatavana alaimu- tai vesipöytänä. Pöytäkoot 1250×1250, 2500×1250 ja 3000×1500.

| Metallintyöstökoneet

Rallin SM Sarja starttasi viime viikolla mukanaan Suomen Hyundai lähettiläs Riku Tahko

Lue lisää

Metallintyöstö

| Rekrytointi

Haemme konemyyjiä metallintyöstökoneyksikköömme

Lue lisää

Rekrytointi

Var-met Hyundai sorvi
| Metallintyöstökoneet

Var-Met Oy sorvaa uudella Hyundai Wia sorvilla

Lue lisää

konetoimitukset