Vannesahat ja pyörösahat

Tästä osiosta löydät vanne- ja pyörösahat pienistä manuaalisahoista aina suuriin täysautomaattisiin sahoihin. Valikoimastamme löytyy niin metallin katkaisusahat kuin myös alumiini ja PVC sahat. Omatuotanto X-way rullaradoilla, mittavasteilla sekä materiaalin sivuttaissiirtomakasiineillä pystymme tarjoamaan joustavan ja juuri teidän tarpeeseenne räätälöidyn ratkaisun sahauksen alusta loppuun. Meiltä löytyy myös vannesahanterät, sumuvoitelulaitteet sekä -öljyt, eli kaikki sahaukseen!

Vuonna 2019 sahatalo Keyway Oy:n liiketoiminta tuli osaksi Machinery:ä, tuoden mukanaan erittäin laajan sahavalikoiman sekä pitkänlinjan ammattikokemuksen sahoista ja sahaamisesta.

Tutustu tarkemmin tuotevalikoimaamme ja ota yhteyttä sahauksen tuotepäällikköömme Katri Manniseen. Autamme mielellämme oikean sahan valinnassa.

Meba vannesaha

Vannesahat

Edustamme Saksalainen Meban, Turkkilaisen Beka-Makin sekä Italialaisen Macon vannesahoja. Valikoimaamme kuuluu myös Italialaisen Bonetti Opuksen sekä Bulgarialaisen Siloman pystyvannesahat. Erittäin laaja sahavalikoimamme kattaa metallin, alumiinin ja PVC:n sahaamiseen tarkoitetut sahat.

Lue lisää

Pyörösahat

Meiltä saat pyörösahat moneen erikäyttötarkoitukseen. Valikoimastamme löydät sahat niin teräksen, kuparin kuin myös alumiinin ja PVC:n työstämiseen. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä myyntiimme! Myyntimme auttaa sinua mielellään oikean sahan valinnassa.

Lue lisää
Käsipyörällä siirrettävä manuaalivaste

Materiaalin siirto ja mittaus

Meiltä saat laitteet, tarvikkeet sekä välineet materiaalin siirtoon ja mittaukseen. Päivitämme sivuamme, joten suosittelemme tiedustelemaan myynnistämme tuotteita, jotka eivät vielä löydy verkkosivuiltamme. Ota yhteyttä myyntiimme ja etsitään yhdessä juuri sinulle…

Lue lisää
ivision-iv3-lastuimuri

Lastuimurit

Valikoimastamme löydät IVision lastuimurit pienelle ja keskisuurelle lastuamismäärälle. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä myyntiimme!…

Lue lisää

Myynti

| Metallintyöstökoneet

Keyway osaksi Machineryä

Lue lisää