Automaattivaihteistot – Allison

Allison Transmissions on maailman suurin raskaan kaluston automaattivaihteistojen valmistaja sekä johtava sähköisten hybridi-voimansiirtojärjestelmien kehittäjä ja valmistaja. Allisonin automaattivaihteistoja käyttää yli 300 merkittävää kone- ja laitevalmistajaa ympäri maailman, ja niitä käytetään esimerkiksi linja-autoissa, hälytys, ja pelastusajoneuvoissa, jäteautoissa, erilaisissa kaivosajoneuvoissa sekä puolustuksellisissa ajoneuvoissa.

Allison on perustettu vuonna 1915 Indianapolisissa (US), jossa yhtiön pääkonttori sijaitsee tänäkin päivänä. Allisonin asiakkaita ja loppukäyttäjiä varten maailmalta löytyy noin 1400 maahantuojaa ja huoltopistettä yli sadassa maassa. Suomessa tuote-, ja varaosamyynnistä sekä huoltopalveluista vastaa Machinery. Autamme oikean vaihteiston valinnassa sekä asennukseen liittyvissä teknisissä asioissa. Ota yhteys asiantuntevaan vaihteistohuoltoomme!

Allison automaattivaihteistot tarjoavat aitoa säästöä automatisoituihin vaihteistoihin tai manuaalivaihteistoihin verrattuna.

Toimittajamme

automaattivaihteisto allison
Vaihteistohuolto Allison
| Vaihteistot

Haussa vaihteistoasentaja

Lue lisää

Rekrytointi

|

Cummins STAGE V

Lue lisää