Metallintyöstö huoltopalvelut

Työstökonehuolto

Huolehdimme asiakkaidemme koneista niiden koko elinkaaren ajan. Tarjoamme kaikki tuotannon edellyttämät palvelut: asennukset, käyttöopastukset ja -koulutukset, käyttöönotot, huolto- ja korjauspalvelut, teknisen tuen, kunnossapidon raportoinnin, varaosat ja tarvikkeet sekä kattavan valikoiman lisälaitteita.

  • Suunnitelmallisella huolto-ohjelmalla vähennetään yllättäviä koneiden toimintahäiriöitä sekä tuotantokatkoksia, jotka aiheuttavat ylimääräisiä kustannuksia. Solmimalla huoltosopimuksen kanssamme, saat luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin hoitamaan kone- ja laitekantaasi.
  • Ennakkohuolloilla varmistetaan koneen toimintavarmuus. Niiden avulla voidaan myös havaita ne osat, joissa vikaantumisen riski on kasvanut. Koneessa havaitut huomiot sekä tehdyt toimenpiteet dokumentoidaan ja taltioidaan Machina-järjestelmään. Huollot ja korjaustoimenpiteet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa siten, että ne palvelevat kustannustehokkaasti asiakkaan tarpeita ja tuotantoaikatauluja. Käytämme työssämme Machina-ohjelmistoa, jonka avulla me ja sinä asiakkaanamme voimme seurata koneille tehtyjä toimenpiteitä sekä niistä syntyneitä kunnossapitokustannuksia.
  • Kuntokartoituksessa tutkitaan erityisesti ne koneen osat, joissa asiakas epäilee olevan huollon tarvetta. Kuntokartoituksen toteuttaja raportoi huomiot sekä tekee huoltoehdotuksen. Raportti luovutetaan asiakkaalle sekä tallennetaan Machina-järjestelmään. Kuntoarvion perusteella kyetään ennaltaehkäiseviin huoltotoimenpiteisiin, joilla minimoidaan mahdollisia toimintahäiriöitä.
  • Mittauspalveluillamme voidaan selvittää ja mitata työstökoneen laaduntuottokyky luotettavasti. Mittaustulokset raportoidaan ja tallennetaan Machina-järjestelmään. Machineryn mittauksiin kuuluu geometrian sekä vaaituksen tarkastus, Ballbar-mittaus ja lasermittaus sekä kompensointi.

 

Jyrsinpäähuolto

Lue lisää

Lasermittaukset ja oikaisupalvelut

Lue lisää

Siirrot ja haalaukset

Lue lisää

Machina – Ohjelmisto kunnossapitoon

Lue lisää

Huolettomuustakuu

Lue lisää

Myynti

Huoltopalvelut - Metallintyöstö


0201630439

Seppo Hirvonen

Huoltoteknikko
Tampere

0201630372

seppo.hirvonen@machinery.fi

Juha Parri

Huoltoinsinööri
Tampere

0201630460

juha.parri@machinery.fi

Mika Koivisto

Huoltoteknikko
Tampere

0201630380

mika.koivisto@machinery.fi

Juha Tuomi

Huoltoteknikko
Turku

0447289553

juha.tuomi@machinery.fi

Janne Moisanen huoltoteknikko Janne Moisanen

Huoltoteknikko
Tampere

0201630377

janne.moisanen@machinery.fi

Jani Hiltunen

Huoltoteknikko

0201630502

jani.hiltunen@machinery.fi

Juuso Rokkonen

Huoltoteknikko

0201630360

juuso.rokkonen@machinery.fi

Jani Wendell

Tuotepäällikkö - Kulutusosat
Tampere

0201630370

jani.wendell@machinery.fi

Esa Hietala

Tuotepäällikkö - Kulutusosat

0201630389

esa.hietala@machinery.fi

Janne Järvinen

Jälkimarkkinointipäällikkö, huolto

0447394216

janne.jarvinen@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot