Ohutlevyn profilointi

Machineryn ohutlevykonevalikoimasta löydät koneet kaikkiin profilointitarpeisiin.

  • Seinäprofiili ja kattoprofiili: CIDAN Machinery – Wide Rollformer
  • Kattorivit, konesaumakatto: Jouanel Industrie – Probac-sarja
  • Peltilistat: CIDAN Machinery – Trim Rollformer

 

CIDAN Machinery AB

CIDAN Machinery AB on maailman johtava ohutlevykoneiden valmistaja. CIDAN Machineryn koneet tarjoavat käteviä, joustavia ja tehokkaita tapoja taivuttaa peltiä ja metallilevyä eri muotoihin.

CIDAN Machinery AB on valmistanut vuodesta 1907 alkaen ohutlevykoneita, peltikoneita ja keskittynyt vain niihin. Tämän vuoksi CIDANilla on useita omia keksintöjä ja omia patentoituja ratkaisuja.

Jouanel Industrie

Jouanel Industrien laajasta valikoimasta löydät koneet kaikkiin ohutlevytöihin. Lähes 80 erilaisen vakiokoneen ja -linjan lisäksi Jouanel valmistaa ja suunnittelee asiakasräätälöityjä ratkaisuja yli 70 vuoden kokemuksella.

Profilointikoneet

Profilointikoneilla eli profiilikoneilla valmistetaan monenlaisia peltiprofiileja, kattoprofiileja, seinäprofiileja ja peltilistaprofiileja. Kattoprofiilit voidaan jakaa suoriin profiileihin, kuten esimerkiksi 20 mm korkea kantikasprofiili tai aaltoprofiili, sekä muotoprofiileihin, kuten esimerkiksi tiilikuvioprofiili. Nämä profiilit…

Lue lisää

Kattorivikoneet

Jouanel PROBAC kattorivikone valikoima tarjoaa koneita ”salkkumallisesta” PROBAC-CPRO jokapojan mallista lähtien kaikille sopivan vaihtoehdon. Kaikissa malleissa on kuitenkin sama laadukas, tarkka ja kestävä rissasto, tekemässä helposti saumattavaa riviä. Niissä kaikissa on…

Lue lisää