Profilointikoneet

Profilointikoneilla eli profiilikoneilla valmistetaan monenlaisia peltiprofiileja, kattoprofiileja, seinäprofiileja ja peltilistaprofiileja.

Kattoprofiilit voidaan jakaa suoriin profiileihin, kuten esimerkiksi 20 mm korkea kantikasprofiili tai aaltoprofiili, sekä muotoprofiileihin, kuten esimerkiksi tiilikuvioprofiili. Nämä profiilit valmistetaan yleensä 1250mm leveästä kelasta. Rullamuovaustelat valmistetaan halutun profiilimallin mukaan. Näihin peltiprofiileihin on tehty CIDAN Wide Rollformer.

Peltilistaprofiileista tyypillisiä ovat harjalistat, reunalistat ja alapäälistat. Rullamuovaus kannattaa aina, kun peltilistaa tarvitaan paljon samalla profiilimallilla. Profiili voi olla minkä muotoinen tahansa, sillä rullamuovaustelat valmistetaan tarpeen mukaan. Näihin peltiprofiileihin on tehty CIDAN Trim Rollformer.

CIDAN Machinery AB

CIDAN Machinery AB on maailman johtava ohutlevykone valmistaja. CIDAN Machineryn koneet tarjoavat käteviä, joustavia ja tehokkaita tapoja taivuttaa peltiä ja metallilevyä eri muotoihin. CIDAN Machinery AB on valmistanut vuodesta 1907 alkaen ohutlevykoneita, peltikoneita ja keskittynyt vain niihin. Tämän vuoksi CIDANilla on useita omia keksintöjä ja omia patentoituja ratkaisuja.