Tarjouspyyntö

CIDAN Trim Rollformer -listaprofilointikone

CIDAN Trim Rollformer -listaprofilointikone on kestävä ja erittäin tehokas profilointikone jopa 400 mm leveille keloille. Listaprofilointikone on ihanteellinen harjalistojen, kourujen, pääty- ja reunalistojen sekä kaikkien sarjatuotanto profiilien rullamuovaamiseen suurissa erissä. Tämän koneen avulla voit helposti työstää yksivuorotyössä yli 650 tonnia peltirainaa vuodessa ja kahdessa vuorossa tuplamäärän!

Trim Rollformer -listaprofilointikone on varustettu 8–20 työkaluasemalla, haluamasi profiilin mukaan. Kiinteiden akseleiden halkaisija on 70 mm pienempää kuormitusta varten ja pallomaiset laakerit takaavat hiljaisen ja häiriöttömän toiminnan vuosi toisensa jälkeen. Työkalut on suunnitellaan Cobra Engineering -ohjelmistolla ja valmistetaan kovakromatusta erikoisteräksestä, joten saat aina täydellisen tuloksen.

Syöttökiskoissa on karkaistut laakerit ja ne ovat molemmilta puolilta säädettävissä maksimaalisen tarkkuuden takaamiseksi. Puristusrullat varmistavat, että metalli syötetään tasaisella nopeudella ja suunnalla. Jokaisessa työkaluasemassa on säätö ja mittari työkalun korkeudelle, mikä helpottaa säätämistä materiaalin mukaiseksi optimaalisten lopputulosten saavuttamiseksi.

Keloista ajoa varten kone varustetaan tehokkaalla poikittaisleikkurilla. Leikkurin terät valmistetaan profiloitavan listan mukaan. Leikkuria tukee laakeroidut akselit. Leikkuri on myös varustettu jousikuormitetulla pidätyspalkilla, joka vakauttaa materiaalin ja vie leikkausten laadun uudelle tasolle. Trim Rollformer -rullamuovaimen poikittaisleikkuri toimii sähköllä, minkä ansiosta käyttöikä on pitkä, koneen käyttö on hiljaista ja huoltovälit pitkät.

CIDAN Machineryn kehittämä AMK-ohjausjärjestelmä antaa mahdollisuuden ohjelmoida 50 riviä eri pituuksilla ja määrillä, mikä minimoi käyttäjän panoksen ja maksimoi materiaalin täyden käytön.

CIDAN Trim Rollformer -listaprofilointikoneen tärkeimmät edut:

• Vankka rakenne
• Käyttäjäystävällinen muotoilu
• Sähkökäyttöinen – puhdas ja hiljainen kone
• Suuri työnopeus – 35 metriä minuutissa (kelat), 15 metriä minuutissa (arkkiaihiot)
• Valtava kapasiteetti, yli 650 tonnia vuodessa yhdessä vuorossa työskenneltynä
• Sijoitus, jolla on erittäin nopea takaisinmaksuaika

Tarjouspyyntö