Tarjouspyyntö

CIDAN Wide Rollformer -katto- ja seinäprofilointikone

CIDAN Wide Rollformer- katto- ja seinäprofiilikone on yksi kestävimmistä profilointikoneista 1500, 1250 ja 610 mm keloille. Katto- ja seinäprofilointikone (myös lukkosaumaprofiilikone) on ihanteellinen korkealaatuisten suorien profiilien tai muotokuviolevyn (esim. tiilikuvio, lukkosauma) valmistukseen. Tämän koneen avulla voit helposti työstää yksivuorotyössä yli 2000 tonnia peltirainaa vuodessa ja kahdessa vuorossa tuplamäärän!

CIDAN Wide Rollformer- katto- ja seinäprofilointikoneessa on 14–30 työkaluasemaa ja käytetty määrä riippuu täysin halutusta profiilista. Kiinteiden akseleiden halkaisija on 85 mm, mikä vähentää kuormaa, ja pallolaakerit takaavat hiljaisen ja häiriöttömän toiminnan vuosi toisensa jälkeen. Syöttökiskoissa on karkaistut laakerit ja ne ovat molemmilta puolilta säädettävissä parhaan tarkkuudensaavuttamiseksi sekä halutun profiilin aloituspisteen asettamiseksi, kattoprofiili vesiuralla tai seinäprofiili suoralla reunalla. Painorullat varmistavat, että metalli syötetään tasaisella nopeudella ja suunnalla. Jokaisessa työkaluasemassa on säätö ja mittari työkalun korkeudelle, mikä helpottaa säätämistä materiaalin mukaiseksi optimaalisten lopputulosten saavuttamiseksi.

Tehokasta poikittaisleikkausta tukee laakeroidut akselit, jotka takaavat täydellisen leikkauksen. Tämä leikkuri on myös varustettu jousikuormitetulla pidätyspalkilla, joka vakauttaa peltiä ja antaa vieläkin paremman leikkauslaadun. Poikittaisleikkuri toimii sähköllä, minkä ansiosta käyttöikä on pitkä, koneen käyttö on hiljaista ja huoltovälit pitkät.

Wide Rollformer -katto- ja seinäprofiilikone on nopeuden ja tarkkuuden ihme. CIDAN Machineryn kehittämän AMK-ohjausjärjestelmän avulla voit ohjelmoida 50 eripituista ja -mittaista linjaa, mikä minimoi käyttäjän panoksen ja maksimoi materiaalin täyden käytön.

Tehosta tuotantoa entistä enemmän kaksikerros-profilointikoneella! Wide Rollformer -profilointikone voidaan toimittaa kaksoisyksikkönä: kahdella eri profiililla käyttämällä jaettua syöttöä, giljotiinileikkuria ja ohjausjärjestelmää. Suurempi joustavuus, vähemmän lattiapintaa!

CIDAN Wide Rollformer -katto- ja seinäprofilointikoneen tärkeimmät edut:

• Vankka rakenne
• Käyttäjäystävällinen muotoilu
• Sähkökäyttöinen – puhdas ja hiljainen kone
• Suuri työnopeus – 45 metriä minuutissa
• Valtava kapasiteetti, yli 2000 tonnia vuodessa yhdessä vuorossa työskenneltynä
• Sijoitus, jolla on erittäin lyhyt takaisinmaksuaika
• Voidaan toimittaa kaksikerros profilointikoneena, kaksi eri profiilia yhden koneen lattiapinta!

Tarjouspyyntö