Sähköisesti ohjatut moottorit

Meiltä saat laadukkaat Cumminsin sähköisesti ohjatut moottorit, jotka kestävät kovaakin käyttöä. Cummins on yksi maailman suurimmista moottorivalmistajista.

Voit valita laajasta valikoimastamme juuri ne moottorit, jotka soveltuvat käyttöösi. Jos haluat juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun, ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

EU Stage 4 EPA Tier 4 Final moottorit

Cummins teollisuusmoottorit ovat saavuttaneet maailmanlaajuista mainetta luotettavina ja taloudellisina työkoneiden ja mobiililaitteiden voimanlähteinä. EU ei vaadi yli 580 kW:n teollisuusmoottoreilta moottoreilta päästöluokituksia.

Lue lisää

EU Stage 5 teollisuusmoottorit

Cummins Uuden sukupolven Stage 5 -moottorit on suunniteltu Täyttämään 2019 Eu Stage 5 -päästönormit teollisuus-, kaivos-, ja materiaalinkäsittelykoneissa ilman EGR-venttiiliä ja yksi moduuli -jälkikäsittelyllä. Uudelleen nimetyt F3.8, B4.5, B6.7 ja…

Lue lisää

EU Stage 3A ja EPA Tier 3 päästöhyväksytyt moottorit

EU Stage 3A / EPA Tier 3 moottorit ovat sähköisesti ohjattuja moottoreita ja ne ovat varustettuja Common rail ruiskutusjärjestelmässä tai muulla vastaavalla ruiskutusjärjestelmällä, jonka ruiskutuspaine liikkuu alueella 1000-1600 Bar.

Lue lisää

Yhteydenottopyyntö

Myynti

Petri Flinkman

Myynti- ja applikaatioinsinööri
Cummins , Marine, Onan generaattorit

0201630348

petri.flinkman@machinery.fi

Markku Antikainen

Myyntipäällikkö
Cummins

044 784 5459

markku.antikainen@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot