Tarjouspyyntö

Cummins Onan Marine QD 40-65 kW merigeneraattori

Cummins Onan Marine QD 40-65  kW: n merigeneraattorissa on digitaalinen näyttö, joka tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja siitä näkee laajasti tietoja sekä moottorista että generaattorista.  Optimoitu asennusjärjestelmä vähentää huomattavasti tärinää ja takaa hiljaisen äänimaailman. Generaattoria on saatavilla joko äänieritettynä tai ilman.

Cummins Onan Marine QD merigeneraattorissa on elektroninen taajuuden hallinta, joka tarjoaa laadukasta virtaa, kun sitä veneessä tarvitaan esim. digitaalisille laitteille ja tietokoneille.

Cummins Onan merigeneraattorisarjat ovat päästösertifioituja Yhdysvaltain ympäristönsuojeluviraston (EPA) päästöstandardien mukaisesti.

Cummins Onan Marine QD 40-65 kW -merigeneraattorin ominaisuudet:

  • 4-sylinterinen, 4-tahtinen, vesijäähdytteinen Kubota-diesel Bosch MD -polttoainepumpulla
  • Sytytys on suojattu, ja siksi se on USCG-asetuksen 33CRF183 nojalla sallittu sijoittuvan bensiinin polttoaineen ympäristöön
  • Saatavilla SAE J-1939 CAN -yhteydellä  moottorin ja generaattoriasetustilan valvontaan ja tiedon siirtämiseen aluksen muihin järjestelmiin tai näytöille.

Huom! Generaattoripaketilla on 5 vuoden/ 2000 tunnin takuu.

Kiinnostuitko merigeneraattoreista? Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään oikean merigeneraattorin valinnassa.

Tarjouspyyntö
Kokonais Pituus mm 1738
Kokonais Leveys mm 840
Kokonais Korkeus mm 1039
Paino Kg 1098

Myynti

Petri Flinkman

Myynti- ja applikaatioinsinööri
Cummins , Marine, Onan generaattorit

0201630348

petri.flinkman@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot
|

Cummins Onan merigeneraattorit nyt virallisesti Suomessa

Lue lisää

Moottorit