Cummins Onan merigeneraattorit nyt virallisesti Suomessa

Machinery Oy on aikaisemmin toiminut Cummins Onan merigeneraattoreiden varaosajakelijana ilman virallista maahantuontisopimusta. Heinäkuun 2020 lopusta alkaen, Machinery Oy on aloittanut Cummins Onan merigeneraattoreiden virallisena maahantuojana, johon sisältyy nyt varaosien lisäksi myös tuotemyynti.

Cummins Onan merigeneraattorit soveltuvat moneen eri käyttökohteeseen

Cummins Onan merigeneraattorit ovat profiloituneet vapaa-ajan aluksissa Premium tuotteiksi, joka näkyy muun muassa tuotteiden käyttäjäkunnassa. Onan merigeneraattoreita asentavat aluksiinsa esimerkiksi seuraavat luksusveneiden valmistajat: Prestige yachts, Princess yacht, Viking Yachts, Ferretti Yachts, Azimut Yachts ja Sun-seeker Yachts.

Cummins Onan merigeneraattoreita käytetään paljon myös viranomaisaluksissa, joissa luotettavuus ja laatu on tuotteen tärkein ominaisuus. Loppukäyttäjiä ovat tällöin meripelastusalukset, poliisi- ja paloveneet, luotsialukset, partio- ja sotilasalukset ja merirahti- ja henkilökuljetusalukset

Cummins Onan merigeneraattoreiden teholuokka 4-65 kWe on juuri sopiva mainittuihin alustyyppeihin.

”Suomessa on melko paljon aluksia, joiden konehuoneessa on Cummins Onan merigeneraattori ja Suomen rannikolla vierailee joka kesä kymmeniä ellei satoja ulkomaalaisia aluksia, jotka tarvitsevat milloin huoltopalveluja tai varaosia.Olemme tyytyväisiä saadessamme palvella Cummins Onan loppuasiakkaita nyt virallisena Cummins Onan maahantuojana”, kertoo Machinery Oy:n varaosapäällikkö Oskari Korhonen.

”Cummins Onan merigeneraattorit varmasti herättävät kiinnostusta suomalaisissa vapaa-ajanveneiden ja viranomaisalusten valmistajissa. Uskomme myös, että veneiden omistajat hankkivat Onan merigeneraattoreita vanhojen ja loppuun ajettujen generaattoreiden tilalle”, toteaa Cummins Onan merigeneraattoreiden myyntipäällikkö Petri Flinkman.

Tutustu Cummins Onan merigeneraattorivalikoimaamme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme! Autamme mielellämme oikean merigeneraattorin valinnassa. 

Myynti

Petri Flinkman

Myynti- ja applikaatioinsinööri
Cummins , Marine, Onan generaattorit

0201630348

petri.flinkman@machinery.fi

Robert Eerola

Työnjohtaja

0201630356

robert.eerola@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot
SafanDarley levyleikkuri
| Levyleikkurit

Metallituote Aro-Koivisto Oy korvasi vanhan koneensa SafanDarleyn B-Shear levyleikkurilla

Lue lisää

konetoimitukset

Varavoimahuollon asentaja
| Rekrytointi

Haussa varavoimahuollon asentaja

Lue lisää

Rekrytointi

| Metallintyöstökoneet

Konepaja Timeka Oy:lle tuplana uusia koneita!

Lue lisää

konetoimitukset