Cummins Onan merigeneraattorit nyt virallisesti Suomessa

Machinery Oy on aikaisemmin toiminut Cummins Onan merigeneraattoreiden varaosajakelijana ilman virallista maahantuontisopimusta. Heinäkuun 2020 lopusta alkaen, Machinery Oy on aloittanut Cummins Onan merigeneraattoreiden virallisena maahantuojana, johon sisältyy nyt varaosien lisäksi myös tuotemyynti.

Cummins Onan merigeneraattorit soveltuvat moneen eri käyttökohteeseen

Cummins Onan merigeneraattorit ovat profiloituneet vapaa-ajan aluksissa Premium tuotteiksi, joka näkyy muun muassa tuotteiden käyttäjäkunnassa. Onan merigeneraattoreita asentavat aluksiinsa esimerkiksi seuraavat luksusveneiden valmistajat: Prestige yachts, Princess yacht, Viking Yachts, Ferretti Yachts, Azimut Yachts ja Sun-seeker Yachts.

Cummins Onan merigeneraattoreita käytetään paljon myös viranomaisaluksissa, joissa luotettavuus ja laatu on tuotteen tärkein ominaisuus. Loppukäyttäjiä ovat tällöin meripelastusalukset, poliisi- ja paloveneet, luotsialukset, partio- ja sotilasalukset ja merirahti- ja henkilökuljetusalukset

Cummins Onan merigeneraattoreiden teholuokka 4-65 kWe on juuri sopiva mainittuihin alustyyppeihin.

”Suomessa on melko paljon aluksia, joiden konehuoneessa on Cummins Onan merigeneraattori ja Suomen rannikolla vierailee joka kesä kymmeniä ellei satoja ulkomaalaisia aluksia, jotka tarvitsevat milloin huoltopalveluja tai varaosia.Olemme tyytyväisiä saadessamme palvella Cummins Onan loppuasiakkaita nyt virallisena Cummins Onan maahantuojana”, kertoo Machinery Oy:n varaosapäällikkö Oskari Korhonen.

”Cummins Onan merigeneraattorit varmasti herättävät kiinnostusta suomalaisissa vapaa-ajanveneiden ja viranomaisalusten valmistajissa. Uskomme myös, että veneiden omistajat hankkivat Onan merigeneraattoreita vanhojen ja loppuun ajettujen generaattoreiden tilalle”, toteaa Cummins Onan merigeneraattoreiden myyntipäällikkö Petri Flinkman.

Tutustu Cummins Onan merigeneraattorivalikoimaamme ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme! Autamme mielellämme oikean merigeneraattorin valinnassa. 

Myynti

Petri Flinkman

Myynti- ja applikaatioinsinööri
Cummins , Marine, Onan generaattorit

0201630348

petri.flinkman@machinery.fi

Robert Eerola

Työnjohtaja

0201630356

robert.eerola@machinery.fi

Machinery Open House
| Rakennuskalusto

Tervetuloa Rakentamisen Open House tapahtumaan 29.11.2023 klo 9-15

Lue lisää

Rakentaminen

Tronzadoras tehdas
| Metallintyöstökoneet

Tronzadoras MG -alumiinisahoja jo yli 50 vuoden ajan

Lue lisää

konetoimitukset

|

Baltic Yachts 110 CUSTOM– Cumminsin moottoreista tehoa unohtumattomiin risteilykokemuksiin

Lue lisää

Moottorit