Bobcat vaunukompressorit

Machinerystä Bobcatin siirrettävät dieselkäyttöiset vaunukompressorit. Bobcat tarjoaa laajan valikoiman siirrettäviä rakennuskompressoreita, joiden voimanlähteenä on dieselmoottori. Doosan Portable Powerin vaunukompressorivalikoimasta löytyy markkinoiden monipuolisimmat vaihtoehdot, joista löydätte sopivan koneen jokaiseen käyttökohteeseen. Sopivan koneen valintaan vaikuttaa eniten kompressorin tarjoama ilmantuotto sekä ilmanpaine. Vaunukompressorit on jaettu paineilman tuoton mukaan kolmeen tuotekategoriaan: kompaktit vaunukompressorit, keskisuuret vaunukompressorit ja suuret vaunukompressorit.

Millainen on Bobcat-vaunukompressori?

Siirrettävät rakennuskäyttöön erinomaisesti soveltuvat vaunukompressorit tuottaa paineilmaa kaikenlaisille paineilmasovelluksille. Vaunukompressorit voidaan siirtää helposti työmaalle jopa henkilöautolla ja niiden liikuttelu työmaalla on vaivatonta keveyden ja pienen koon ansiosta. Bobcatin liikuteltavat dieselkompressorit on suunniteltu ja tehty kestämään pitkää ja raskasta käyttöä sekä varmistamaan maksimaalinen hyöty käyttäjälleen. Kaikissa malleissa on galvanoitu kotelointi, joka takaa äärimmäisen suojan korroosiota vastaan kaikissa käyttöympäristöissä.

Bobcat-vaunukompressorit ovat suunniteltu raskaaseen ja jatkuvaan käyttöön, myös talviolosuhteissa. Dieselmoottoreiksi on valittu markkinoiden luotettavimmat ja polttoainetaloudellisimmat merkit – Yanmar ja Cummins, joiden ylläpitokustannukset ovat edulliset. Pakokaasujen puhdistuslaitteet ovat täysin huoltovapaita, eikä niiden olemassaolo nosta käyttökustannuksia lainkaan. Doosan vaunukompressorit ovat myös erittäin helppokäyttöisiä. Niissä ei ole vaikeakäyttöisiä ohjauspaneeleja, joiden vioittuminen Suomen ilmasto-olosuhteissa aiheuttaa tuotantokatkoksen ja usein kalliin korjauslaskun.

Doosan vaunukompressorit ovat erittäin taloudellisia ja vähäpäästöisiä ja niiden moottorit täyttävätkin EU alueen Stage V päästömääräykset. Doosan-kompressorien dieselmoottorit eivät savuta eikä pakokaasussa ole vanhemmille dieselmoottoreille tyypillistä epämiellyttävää hajua. Vaunukompressoreihin on saatavissa myös ECOmizer toiminto, joka laskee ilmanpaineen ja dieselmoottorin kierrokset alas silloin kun paineilmaa ei tarvita. ECOmizer toiminto säästää siis kompressoria ja dieselmoottoria, vähentää pakokaasupäästöjä ja alentaa polttoaineen kulutusta.

Dieselmoottoristen vaunukompressorien erilaiset käyttökohteet

Hinattavia dieselvaunukompressoreita käytetään useissa erilaisissa käyttökohteissa, kuten: 

Hiekkapuhallus, soodapuhallus, kuivajääpuhallus, kaivonporaus, maaporaus, alitusporaus, louhintaporaus, tutkimusporaus, paineilmapiikkaus, iskuvasaratyöt, kallioporaus, tiemaalin ruiskutus, teiden kunnostustyöt, siltojen kunnostustyöt, siltojen ja alikulkutunnelien rakentaminen, ruiskubetonointi, maalämpöporaus, louhintatyöt, huolto- ja kunnostustyöt, putkistojen testaus, putkistojen puhdistus, laivojen kunnostustyöt, kaapeleiden puhallus, puhallustyöt, paineilmapuhdistus ja niin edelleen. Osassa kompressoreissa on myös generaattorioptio, joka mahdollistaa myös sähköntuoton ja sitä kautta entistä monipuolisemmat käyttökohteet!

Bobcat-vaunukompressorien varaosat, öljyt ja huoltopalvelut

Bobcat-vaunukompressoreihin on saatavissa valmiit huoltotarvikesarjat, joissa on kaikki tuotteet, joita tarvitaan dieselmoottorin ja kompressoriyksikön määräaikaishuoltoon. Huoltotarvikesarjat toimitetaan kätevästi yhdessä pahvilaatikossa. Hankkimalla huoltotarvikkeet huoltotarvikesarjoina säästät aikaa ja rahaa sekä tiedät, että huoltotarvikkeet ovat oikeat juuri sinun vaunukompressoriisi. Bobcat-vaunukompressoreissa on lisäksi pitkä huoltoväli (500 h), joka takaa alhaiset käyttökustannukset. Huoltotoimenpiteet on helppo ja nopea suorittaa, sillä kompressorin nesteiden tyhjennyspisteet on tuotu laitteen ulkopuolelle. Lisäksi vaunukompressorin polymeerikuori voidaan asettaa huoltoasentoon, jolloin huoltoasentajalla on vapaa pääsy jokaiseen huoltokohteeseen.

Protec kompressoriöljy vaunukompressoreihin

Bobcat käyttää alle 20.7 bar (300 psi) painealueella kompressoriöljynä PRO-TEC öljyä, jota on suunniteltu toimimaan juuri Bobcat-kompressoriyksiköiden kanssa. PRO-TEC kompressoriöljy minimoi kompressoriosan kulumisen ja varmistaa voitelun myös kylmissä olosuhteissa.  PRO-TEC öljyä on saatavissa 20, 208 ja 1000 litran pakkauskoossa.

Vaunukompressori huolto- ja varaosapalvelut

Dieselmoottori on vaunukompressorin teknisesti monimutkaisin ja eniten huoltoa vaativa komponentti. Machinery Oy Bobcat-vaunukompressorien sekä Cummins ja Kubota dieselmoottoreiden maahantuojana pystyy tarjoamaan parhaat ja nopeimmat huolto- ja korjauspalvelut vaunukompressorille sekä sen dieselmoottorille. Tutustu kattaviin huolto- ja varaosapalveluihimme täällä.

Osa malleista myös saatavilla verkkokaupastamme!

Ota yhteyttä myyntiin ja kysy lisää!

 

 

Bobcat PA7.3 Stage 5 vaunukompressori

Kompaktit vaunukompressorit 2-5 m3/min

Monikäyttöinen 1-akselinen siirrettävä vaunukompressorisarja, jonka paineilmantuotto on 2.5–5.0 m3/min ja painealue 7.0–14.0 Bar. Tyypillisiä käyttökohteita tämän kokoluokan vaunukompressorille ovat mm. kaapelin puhallus, kuitupuhallus, teiden maalaustyöt, ruiskubetonointi, piikausvasaratyöt maksimissaan kahdella 40…

Lue lisää
Bobcat PA12.20 vaunukompressori

Keskisuuret vaunukompressorit 5,3-20m3/min

Machineryn valikoimasta keskisuuret vaunukompressorit: tehokas ja kestävä 1-akselinen siirrettävä vaunukompressorisarja, jonka paineilmantuotto on 5.3–20.0 m3/min ja painealue 7.0–14.0 Bar. Tyypillisiä käyttökohteita tämän kokoluokan vaunukompressorille ovat mm. raskaampien kaapelin puhallus, hiekkapuhallus,…

Lue lisää
Bobcat PA21.22 vaunukompressori

Suuret vaunukompressorit 21-45 m3/min

Suuret vaunukompressorit ovat tarkoitettu kaikkein raskaimpiin käyttökohteisiin kuten vesikaivojen poraamiseen, geotermiseen poraamiseen, maaperän tutkimusporaamiseen, alitusporaamiseen, raskaaseen hiekkapuhallukseen, jossa paineilmaa käyttää useampi työntekijä, ruiskubetonointiin, jne.  Suurten vaunukompressorien tuotto on 21.5–45.3 m³/min…

Lue lisää
Doosan käsityökalut

Doosan käsityökalut

Doosan valmistaa ammattikäyttöön tarkoitettuja pneumaattisia käsityökaluja: Iskuvasaroita piikkaukseen ja poravasaroita poraukseen. Doosan käsityökaluihin on saatavissa myös monipuolinen valikoima isku- ja poraustankoja, jatkotankoja, paineilmaletkuja ja niiden tarvikkeita. Iskuvasarat soveltuvat…

Lue lisää

Yhteydenottopyyntö

Myynti

Mikko Niemi

Aluemyyntipäällikkö
Tampere

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Vantaa

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Arto Orjo

Myyntipäällikkö

0201630340

arto.orjo@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot
| Voimantuotto

Doosan-kompressoreista Bobcat-kompressoreita

Lue lisää

Tiedote

| Metallintyöstökoneet

Tulevat laajat ammattiliittojen lakot saattavat vaikuttaa Machineryn tavarantoimituksiin 1.-2.1.2024

Lue lisää

Tiedote

|

Boreo virtaviivaistaa organisaatiorakennettaan tavoitteenaan parantaa liiketoimintojensa palvelukykyä

Lue lisää

Tiedote

JS maatila varavoimakone
|

Kohler J110 -varavoimakone turvaamaan JS maatilan lypsykarjatoimintaa

Lue lisää

konetoimitukset

Cummins varastomoottorit
| Cummins moottorit

Laaja kattaus Cummins-moottoreita nyt suoraan varastosta!

Lue lisää

Moottorit

Ralli kuorma-auto automaattivaihteistot
| Vaihteistot

Allison-automaattivaihteistot – tärkeä osa Dakar-rallissa menestyneitä kuorma-autoja

Lue lisää

voimantuotto

Eurosafety
| Generaattorit ja varavoima

Olemme mukana EuroSafety -messuilla – Löydät meidät osastolta A800!

Lue lisää

Tapahtumat

| Maanrakentaminen

MAXPO TULEE TAAS: Löydät meidät osastolta A99

Lue lisää

Rakentaminen

varavoima
| Generaattorit ja varavoima

Machinery mukana Lippulaivan kauppakeskus -hankkeessa varavoimaurakoitsijana

Lue lisää

konetoimitukset