Meidän kauttamme saat laadukkaat ja kotimaiset AMO alumiinitelineet. Ammattikäyttöön soveltuvan AMO Telineperheen tuotteet: AMO Harri ja Olli alumiinitelineet sekä AMO Aino asennustelineet on saatavilla useassa eri koossa. AMO alumiinitelineiden valmistaja on Purso Oy Nokialla, jonka kanssa on olemme tuotekehittäneet rakennusalan ammattilaisten suosimat kevyet ja tukevat AMO rakennustelineet. Purson valmistamat AMO-telineet ovat kevyitä käsitellä, koska ne valmistetaan alumiinista. Toimitamme myös kaikki lisäosat kuten pyörät, porraskaiteet, tukijalat jne. nykyisiin AMO telineisiin, ota yhteyttä myyntiimme niin kerromme lisää. Amo Harri telinemallin rakennustelineet ja osat sopivat yhteen myös HI-WAY-, FLEX- ja MONTY -rakennustelineiden kanssa!

Nopeasti koottava ja kestävä teline sopii työmaan arkeen

AMO-rakennustelineissä on vain vähän irto-osia, ja ne voi rakenteen ansiosta kasata ilman työkaluja. Telinettä on miltei mahdoton kasata väärin, mikä tarkoittaa, että se on myös turvallinen käyttää. AMO-rakennustelineet voidaan myös tarvittaessa korjata. Vaikka telineiden runko on paksun seinämävahvuutensa ansiosta kestävä, kolhuja saattaa silti syntyä erityisesti purkamisen ja kuljetuksen yhteydessä.

Alumiini materiaalina kestävä ja kierrätettävä

AMO-rakennustelineistä on niiden miltei 40-vuotisen historian aikana tullut lähes käsite rakennusalalla. Syy siihen on epäilemättä telineiden erinomainen kestävyys, turvallisuus ja tukeva rakenne. Ominaisuuksien taustalla on suunnittelutyön lisäksi raaka-aine: alumiini. Oikein käytettynä alumiininen rakennusteline on todella pitkäikäinen. Alumiini muodostaa olosuhteita vastaan luonnollisen oksidikerroksen, mikä suojaa alumiinia korroosiota vastaan. Alumiini kestää Suomen haastavia sääolosuhteita terästä ja puuta paremmin. Lisäksi alumiinin rakenteellinen lujuus ei kärsi, vaikka se sulatettaisiin ja käytettäisiin uudelleen useita kertoja. Siksi myös kierrätysalumiininen rakenne kestää suomalaisille työmaille turhankin tuttuja vaihtelevia sääoloja. Alumiinilla on myös muita etuja: se on kevyt materiaali, mutta sillä saadaan rakennustelineisiin hyvä jäykkyys. Se puolestaan tarkoittaa, että teline on tukeva ja kuitenkin kevyt koota ja kuljettaa.

Kotimainen tuotanto takaa telineiden ja varaosien hyvän saatavuuden

AMO alumiinitelineet valmistetaan Suomessa Purso Oy:n toimesta Nokialla. Tämän vuoksi telineet ovat nopeasti ja ketterästi asiakkaiden saatavilla.

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki AMO telineperheeseen liittyvät käyttö- ja kasausohjeet. Löydät ne tämän sivun laidasta.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai olet kiinnostunut ostamaan oman rakennustelineen, ota yhteyttä myyntiimme. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään oikean telinekokonaisuuden valinnassa. Voit myös käyttää hyväksi Telinelaskuria osoitteessa www.telinelaskuri.fi Telinelaskurin avulla voit itse suunnitella oman telineesi vaivattomasti.

Tuoteryhmät