Machinery osallistui Lujatalon telineturvallisuuteen keskittyvään Turvavarttiin Kuopiossa

Lujatalo telineturvallisuus

Machinery osallistui Kuopiossa 18.4.2024 järjestettyyn Lujatalon Turvavartti-tapahtumaan, joka keskittyi telineturvallisuuteen. Lujatalolle telineturvallisuus on tärkeää, joka näkyy myös yhtiön turvallisuusmääräyksissä, jotka ovat kansallisia standardeja tiukemmat. Lujatalolla on käytössään alumiinitelineissä pelkästään kotimaisia AMO-telineitä. Esittelimme tilaisuudessa uuden kulkutien, joka parantaa entisestään AMO-telineidemme turvallisuutta.

”AMO-telineiden uusi kulkutie on tosi fiksu ratkaisu. Nämä telineet ovat myös erittäin helppokäyttöisiä ja sitä parempi mitä enemmän telineturvallisuuteen kiinnitetään huomiota. Tapahtuma oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut, ja oli ilo saada hyvin osallistujia paikalle myös eri yksiköistä. On mukavaa, että on toimittajia, jotka haluavat osallistua tapahtumiin.”, kommentoi Lujatalon vastaava työnjohtaja, Teemu Kangas.

”Lujatalolla panostetaan voimakkaasti työturvallisuuteen ja telineturvallisuusasiat ovat hyvällä mallilla. Oli hienoa saada paikalle tilaisuuteen suuri määrä osallistujia, joita telineturvallisuusasiat aidosti kiinnostivat. Tilaisuudessa pääsimme esittelemään konkreettisesti työturvallisuuteen vaikuttavia uusia kotimaisten AMO alumiinitelineiden ominaisuuksia. Samalla vastavuoroisesti saimme arvokasta tietoa- ja ajatuksia alan ammattilaisilta tuotekehitysideoiden muodossa tulevaisuutta ajatellen. Yleisesti rakennusalalla telineturvallisuuteen tullaan varmasti jatkossa kiinnittämään yhä enemmän huomiota, samalla kuitenkin telineiden helppokäyttöisyys ja ominaisuudet tulee olla työntekoa varten optimaaliset. Tähän haasteeseen kotimaiset AMO alumiinitelineet pystyvät vastaamaan erinomaisesti.”, kommentoi Machineryn myyntipäällikkö, Janne Kaltokari.

| Voimantuotto

Haussa mekaanikko-työnjohtaja Terrafamen kaivosalueelle Sotkamoon

Lue lisää

Rekrytointi

Swanlift henkilönostin perhe
|

Swanlift – henkilönostinperhe laajenee: 18 ZB saa seurakseen kaksi pienempää mallia 101 ZB ja 140 ZB

Lue lisää

Rakentaminen

| Rakennuskalusto

Lujatalo luottaa Machineryn AMO-alumiinitelineisiin ja niiden turvallisuuteen

Lue lisää

Rakentaminen