Raskaat lastuavat koneet

Meiltä saat raskaat lastuavat koneet juuri sinun tarpeisiisi. Valikoimamme kattavasta ja monipuolisesta tarjonnasta löydät varmasti ratkaisun. 

Valikoimastamme löydät avarruskoneet, hammastuskoneet, jyrsinkoneet sekä CNC-sorvit. Edustamme muun muassa seuraavia raskaiden lastuavien metallintyöstökoneiden valmistajia: Juaristi, Lagun, Zayer, Geminis, GMTK sekä Gleason Pfauter. Oli tarpeesi millainen vain, meiltä löydät sopivat metallintyöstökoneet!

Raskaan kaluston asiantuntijamme Kari Pirttilä kertoo alla isojen työstökoneiden kehityksestä:

Työskenneltyäni jo yli 20-vuotta espanjalaisten päämiestemme kanssa olen päässyt perehtymään hyvin läheltä ja syvällisesti isojen työstökoneiden suunnitteluun, kehittämiseen ja valmistukseen. Sekä koneissa että niiden lisävarusteissa on tapahtunut todella paljon kehitystä. Kehityksen moottorina on toiminut kilpailu ja yhä suuremmat vaatimukset sekä laadulle että tehokkuudelle. Koneistettavien kappaleiden tarkkuusvaatimukset ovat nousseet ja samalla sekä materiaalit että koneistettavat muodot vaikeutuneet.

Edellä mainitut asiat ovat johtaneet siihen että myös perinteisten työstökoneiden kuten avarruskone, jyrsinkone, sorvi  ja vaikka hiomakone ominaisuudet ja rajat ovat hämärtyneet. Nykykoneissa nämä ominaisuudet voivat tarvittaessa löytyä yhdestä kokonaisuudesta.

Tarjoankin ammattitaitoni ja kokemukseni teidän käyttöönne. Mitä aikaisemmassa vaiheessa investointianne pääsen tutustumaan tarpeeseenne sitä enemmän pystyn myös auttamaan  investoinnin suunnittelussa ja oikean tyyppisen koneratkaisun löytämisessä.

Ota yhteyttä niin tulen mielelläni kertomaan lisää.

Avarruskoneet

Avarruskoneet

Meiltä löydät sekä Juaristin että Hyundai Wian avarruskoneet. Konevalikoimamme kattaa sekä pöytä- että lattiamalliset avarruskoneet kaikkiin raskaan työstön tarpeisiin. Juaristin avarruskoneet takaavat parhaan tuottavuuden Juaristin avarruskoneita valmistetaan sekä…

Lue lisää

Geminis sorvit

Yli 60-vuoden kokemuksella Geminis Lathes on yksi maailman johtavista ja kokeneimmista raskaan lastun sorvivalmistajista. He valmistavat sekä vaakasorveja että monitoimisorveja, ja käyttävät niissä uusinta saatavissa olevaa teknologiaa.

Lue lisää
gleason hammastuskoneet

Hammastuskoneet

Gleason tarjoaa kokonaisratkaisut hammastukseen, esimerkiksi mittavälineet, työkalut ja työkappaleen kiinnitys. Gleasonilta löytyy ratkaisut eri hammastukseen työstömenetelmiin (mm. lieriöhammastus, kartiohammastus, vierintäjyrsintä, hoonaus, hionta, tarvittavat ohjelmistot). Meiltä saat kaikki Gleasonin tarjoamat ratkaisut.

Lue lisää

Portaalimalliset jyrsinkoneet

Meiltä saat Zayerin ja Awean laadukkaat portaalimalliset jyrsinkoneet. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä juuri Sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu!…

Lue lisää

Liikkuvapylväiset jyrsinkoneet

Meiltä saat niin Lagunin kuin Zayerinkin laadukkaat liikkuvapylväiset jyrsinkoneet. Ota yhteyttä niin etsitään yhdessä juuri Sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu!…

Lue lisää

Liikkuvapöytäiset jyrsinkoneet

Meiltä löydät Lagunin laadukkaat liikkuvapöytäiset jyrsinkoneet. Saatavilla on useita eri malleja. Ensimmäinen Lagunin yleisjyrsinkone valmistettiin jo vuonna 1954. Tänä päivänä Lagun Machine Tools S.L on keskittynyt valmistamaan ja suunnittelemaan keskikokoluokan…

Lue lisää

Myynti

Kari Pirttilä

Myynti raskas koneistus

0400510736

kari.pirttila@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot