Tarjouspyyntö

MG SP-line Levymankelit

Levyjen tehokkaaseen suoristamiseen:

MG valmistaa täydellisen valikoiman oikaisukoneita. Hyvin oikaistu levy vähentää tuotantoprosessin ongelmia leikkauksessa, taivutuksessa ja puristaessa tai lävistäessä.

MG:n oikaisukoneiden valikoima eliminoi mahdollisen kaarevuuden, mikä vähentää kustannuksia ja ongelmia tuotannossa. Monisylinteriset oikaisulaitteistomme toimivat altistamalla materiaaliin ”vuorottelevia muodonmuutoksia”: telojen halkaisija ja etäisyys ovat välttämättömiä täydellisen tuloksen saavuttamiseksi, riippuen käsiteltävän materiaalin paksuudesta ja tyypistä. MG-oikaisukoneet pystyvät eliminoimaan kaikki metallilevyn kaarevuuden ja poimutuksen muodot.

Jokainen kone on mukautettu käsiteltävän materiaalin vahvuuden ja tyypin mukaan. Mallistoa valmistetaan 5, 7 ja 9 oikaisutelan kokoonpanolla (alemmat ovat hydraulisesti ohjattuja) vaaditun leveyden ja vahvuuden mukaan.

MG-järjestelmä koostuu 4 ylemmästä suoristustelasta ja 5 alatelasta. Se sisältää myös 4 telaa, jotka kiinnittävät metallilevyn, kaksi tulo- ja ulostulopuolella.

Tarjouspyyntö

Myynti

Kalle Louhimo

Myyntijohtaja, Myynti - levytyö

0401363538

kalle.louhimo@machinery.fi

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot
SP_Stainless MG levynpyöristyskone
| Metallintyöstökoneet

SP-Stainless Oy käyttää CNC-ohjattua erikoiskokoista MG levynpyöristyskonetta tuotannossaan

Lue lisää

konetoimitukset

Sakky Kuopio MG levynpyöristyskone
| Metallintyöstökoneet

Sakky Kuopio valitsi 4-telaisen MG-levynpyöristyskoneen

Lue lisää

konetoimitukset