Tarjouspyyntö

MG M-line 4-telainen pyöristyskone

Tarkkaan ja nopeaan tuotantoon helpommalla hallinnalla:

MG.n nelitelainen levynpyöristyskone tarjoaa monia etuja. Se on helpoin ja tarkin käyttää tuotannossa, koska levy voidaan puristaa kahden moottoroidun keskitelan väliin ja tehdä levyä vapauttamatta esitaivutus ja taivutus koneen läpi yhteen suuntaan ja samalla kerralla. Levy pysyy suorassa luistamatta esitaivutus- ja taivutusjakson aikana, keskitelojen jatkuvan puristamisen ansiosta. Tästä johtuen 4-telainen sopii täydellisesti ohjattavaksi NC- tai CNC-ohjauksella.

Tämä kone on luotettava ja tehokas. Sivutelojen yhdensuuntaisuus ovat elektronisesti ohjattuja. Kahta keskitelaa käyttävät hydraulimoottorit ja korkeatehoiset planeettavaihteistot, jotka on kytketty suoraan teloihin. MG-ratkaisu, jossa telat on koottu tiivistetyillä laakereilla ja ilman sivukomponentteja, vähentää eri komponenttien kitkan aiheuttamaa voiman hävikkiä (tyypillistä taivutuskoneissa, joissa käytetään lineaarisia johteita).

Sivutelat liikkuvat ylös ja alas planetaarisesti kääntyen. Tämä täydellinen geometria eliminoi lineaaristen johteiden haitat. Suuremman tehontarpeen ja välyksen kertymisen.

ME-versiossa sekä telan liike että yhdensuuntaisuus ovat elektronisesti ohjattuja.
Telojen erillinen ohjausjärjestelmä takaa tarkkuuden, vakauden ja toistettavuuden, kaikissa lämpötiloissa sekä olosuhteissa.

ML-versiossa sivutelat liikkuvat lineaarista johdetta pitkin vähentäen telojen välistä tilaa. Sivutelan kosketuskohta peltiin tapahtuu lyhyemmässä tilassa, kapeamman keskietäisyyden ansiosta. Tämä mahdollistaa pienemmän halkaisijan ja lyhentää suoraksi jäävää osaa.

Tarjouspyyntö

Myynti

Kalle Louhimo

Myyntijohtaja, Myynti - levytyö

0401363538

kalle.louhimo@machinery.fi

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot
Sakky Kuopio MG levynpyöristyskone
| Metallintyöstökoneet

Sakky Kuopio valitsi 4-telaisen MG-levynpyöristyskoneen

Lue lisää

konetoimitukset

SP_Stainless MG levynpyöristyskone
| Metallintyöstökoneet

SP-Stainless Oy käyttää CNC-ohjattua erikoiskokoista MG levynpyöristyskonetta tuotannossaan

Lue lisää

konetoimitukset