Tarjouspyyntö

MG AR4-line 4-rullaiset rullataivutuskoneet

Tarkkaan ja nopeaan tuotantoon helpommalla hallinnalla

MG rullataivutuskoneiden 4-rullainen taivutuskonevalikoima tarjoaa leveämmän etäisyyden sivutelojen välillä, mikä mahdollistaa laajemmat taivutussäteet. Tässä kaikki toissijaiset elementit eliminoidaan ja vääntömomentin välitys on suurempi. Näiden koneiden mekaaninen rakenne mahdollistaa myös profiilin päissä olevien suorien osuuksien minimoimisen.

Nämä koneet ovat monipuolisia sekä pysty- että vaakasuoraan työskentelyyn.

Kuten kaikissa MG-koneissa, jokainen komponentti on esivoideltu ja tiivistetty ainutlaatuisen järjestelmän mukaisesti, joka takaa eliniän kestävän voitelun. Myös CNC-automaatio toimii parhaiten nelirullaisessa koneessa, jossa materiaali on puristuksessa tasaisesti työstön aikana.

MG:n AR-HT-versiossa on kierreputkien valmistukseen lyhyemmät akselit ja vahvistettu moottorointi pienempien halkaisijoiden saavuttamiseksi. Tehokkaammat sivuohjaimet nousun hallinnan parantamiseksi sekä lisäksi pieni kalibrointitela takaamaan pituuden liiketarkkuus.

ARL-versiossa taivuttavat sivurullat liikkuvat suoraviivaisella akselilla, mikä vähentää itse rullien välistä tilaa. Tällä tavalla profiilin puristuskohta sivu- ja yläosan välillä tapahtuu pienemmässä tilassa. Koneen rakenteen aikaansaamat lineaariset ohjaimet mahdollistavat pienempien halkaisijoiden työstämisen erittäin tarkasti ja vakaasti. Profiilin päässä oleva suora osa on poikkeuksellisen pieni ja tuloksena on optimaalinen profiili kaikilta osin.

Tarjouspyyntö

Myynti

Kalle Louhimo

Myyntijohtaja, Myynti - levytyö

0401363538

kalle.louhimo@machinery.fi

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot
SP_Stainless MG levynpyöristyskone
| Metallintyöstökoneet

SP-Stainless Oy käyttää CNC-ohjattua erikoiskokoista MG levynpyöristyskonetta tuotannossaan

Lue lisää

konetoimitukset

Sakky Kuopio MG levynpyöristyskone
| Metallintyöstökoneet

Sakky Kuopio valitsi 4-telaisen MG-levynpyöristyskoneen

Lue lisää

konetoimitukset