Tarjouspyyntö

X-Way® Kevytrullarata

X-Way® rullakuljetin alumiinille ja kevyille teräksille

Kevytratojen rullajako sekä kantavuus

Rullia on mahdollista laittaa vakioratoihin jopa 100mm:n välein tai asentaa rullat tiheällä jaolla esimerkiksi siihen päätyyn mikä on lähellä sahaa eli jossa käsitellään vain lyhyitä materiaaleja ja harva jako radan toiseen päähän missä käsitellään vain pitkiä materiaaleja.Kevytratojen rullajako sekä kantavuus

Ratojen maksimi kantavuus riippuu rullasta eli rullan halkaisijasta, pituudesta ja valmistusmateriaalista. Esimerkiksi teräsrullalla on huomattavasti suurempi kantavuus kuin PVC-rullalla. Mitä tiheämmin rullia rataan laitetaan, sitä suurempi on radan kokonaiskantavuus.

Rataprofiili sekä ratojen pituus

Kevyt ratojen profiili on 1,5 mm:n sinkittyä terästä ja rataa on saatavana korotetuilla sekä matalilla reunoilla. Korotettu radan takareuna on hyvä ratkaisu estämään materiaalin putoamisen radalta ja lisäksi materiaali on helppo linjata suoraan reunaa vasten. Jos radan molemmat reunat laitetaan korotettuina, voidaan rullat laittaa näihin reunoihin kiinni, jolloin rullan pinta on korkeammalla kuin rata.

Rataa on saatavana aina puolesta metristä lähtien ja maksimipituus rajaa ei ole.

Säädettävät jalat

Radassa olevat jalustat valitaan haluamasi työkorkeuden mukaisesti ja jalustan 2 säädettävää, tukevaa Ø 150 mm kumitassua antavat mahdollisuuden +/- 50mm korkeussäätöön. Tassuista rata on helppo pultata lattiaan kiinni, jolloin rata pysyy linjauksen jälkeen varmasti suorassa ja lisäksi pulttaus myös tukevoittaa rataa huomattavasti.

Valmistamme ratoja myös mittatilaustyönä täysin tarpeesi mukaisesti sekä myymme todella monenlaisia muitakin irtorullia.

Tutustu myös mittavasteisiimme.

Vakio hyötyleveydet:

200, 280, 360 ja 435 mm

Vakio ratojen kantavuus kun rullan pituus on 270mm:

PVC-rulla ∅ 50 x 2,8 mm 55 kg/rulla
Teräsrulla ∅ 50 x 1,5 mm 161 kg/rulla
Läpiakselit ∅ 12 mm / M8 sisäkierteellä
Tarjouspyyntö

Myynti