Tarjouspyyntö

X-Way® Keskiraskas rullarata

X-Way® rullakuljetin keskiraskaaseen käyttöön

Radan rakenne ja säätöjalat

Keskiraskaiden ratojen profiili on 3 mm:n pulverimaalattua terästä, pintakäsittely hopeanharmaa, RAL 7001.

Rataprofiilit ovat 1-3m mittaisia profiileja, joita yhdistelemällä saadaan tarvittava kokonaispituus, jolla ei ole maksimi rajoitusta.

Rataa on saatavana korotetuilla sekä matalilla reunoilla. Korotettu radan takareuna on hyvä ratkaisu estämään materiaalin putoamisen radalta ja lisäksi materiaali on helppo linjata suoraan reunaa vasten. Ratoihin on saatavana myös pystyrullia, joita vasten materiaalin linjaus voidaan tehdä, jos ei haluta korotettuja reunoja.

Radassa olevat jalustat valitaan haluamasi työkorkeuden mukaisesti ja jalustan 2 säädettävää, tukevaa Ø 150 mm kumitassua antavat mahdollisuuden +/- 50mm korkeussäätöön. Tassuista rata on helppo pultata lattiaan kiinni, jolloin rata pysyy linjauksen jälkeen varmasti suorassa ja lisäksi pulttaus myös tukevoittaa rataa huomattavasti.

Rullaradan leveys ja kantavuus

Ratojen hyöty eli työleveys sekä maksimi kantavuus riippuu valitusta rullasta eli rullan halkaisijasta, pituudesta ja rullan materiaalista. Esimerkiksi keskiraskaaseen rataan voidaan laittaa myös kevytratojen ∅ 50mm PVC tai teräsrullat. Mitä tiheämmin rullia rataan laitetaan, sitä suurempi on radan kokonaiskantavuus ja mitä leveämpi rata, sitä tukevampi se on.

Rullia on mahdollista laittaa vakioratoihin jopa 100mm:n välein. Voimme myös asentaa rullat tiheällä jaolla esimerkiksi siihen päätyyn mikä on lähellä sahaa eli jossa käsitellään vain lyhyitä materiaaleja ja harva jako radan toiseen päähän missä käsitellään vain pitkiä materiaaleja.

Ainutlaatuiset NYLON erillisrullat

Todella monipuolinen ja helppokäyttöinen:

  • Voit asettaa monta materiaalia kerralla radan päälle mutta silti liikuttaa niitä eri aikaan ja/tai eri suuntiin, eli mahdollistaa niin sanotun Zik-Zak liikkeen.
  • Liikuttaessasi yhtä materiaalia, muut radan päällä olevat materiaalit pysyvät paikallaan. Tästä syystä materiaaleja ei tarvitse nostaa yksitellen pois, voit ”varastoida” niitä radan päällä.

Yksittäinen Nylonrulla on 70 mm leveä ja siinä on 2 kappaletta suojattuja laakereita. Laittamalla Nylonrullia vierekkäin akselille, saadaan tarvittu hyötyleveys. Vakioratojemme hyötyleveydet Nylonrullilla ovat 350 ja 490 mm.

Nylon rullan raaka-aine on Polyamidia joka on erittäin kestävä materiaali eikä se naarmuta tai tahri päällä liikuteltavia materiaaleja. Nylon-rullat soveltuvat tämän johdosta erinomaisesti esimerkiksi alumiinien ja ruostumattomien materiaalien siirtoon.

Ratojen lisävarusteita

30 asteen viisto peltikansi:

Hyvä ratkaisu rataan, jota tarvitaan jiirikulmiin kääntyvän vannesahan ympärille. Peltikansi asennetaan rullaradan siihen päätyyn, joka on vannesahan vieressä. Kansi ylettyy vannesahan työpöydälle saakka ja viistopäisyytensä ansiosta terävätkään astekulma sahaukset eivät kumminkaan osu itse rullarataan. Myös radan kiinnitys sahan runkoon onnistuu helposti kannessa olevilla kiinnitysosilla.

90 asteen suora peltikansi:

Soveltuu moniin erilaisiin rullaratojen käyttötarkoituksiin. Kansi asetetaan rullaradan päätyyn kiinni ja se mahdollistaa ratojen kiinnityksen koneisiin. Kannen ansiosta pääsemme todella lähelle koneen työpöytää ja erittäin pienetkin materiaalit pysyvät hyvin radan päällä.

Kiinteät pystyrullat:

Pystyrullat asennetaan rullaradan takareunaan niin, että niitä vasten on helppo tehdä materiaalin linjaus. Pystyrullina käytetään Nylonrullia, joten ne soveltuvat hyvin esimerkiksi alumiinin käsittelyyn.

Irtorullat:

Myymme myös irtorullia ja valikoimamme on erittäin laaja, joten jos sinulla on irtorullille tarvetta, ota meihin yhteyttä ja tarjoamme tarpeisiisi sopivat rullamallit. Valikoimastamme löytyy myös erilaisilla pinnoitussukilla olevia irtorullia. Vakiorullia toimitamme erittäin nopeasti ja erikoisrullien toimitusaika on normaalisti noin 3-5 viikkoa tilauksesta.

Mittavasteet:

Meiltä löytyy manuaalisia ja digitaalisia mittavasteita, ohjelmoitavia stoppareita jne. ratojemme kanssa valmiina paketteina tai sinulla jo olemassa oleviin ratoihin asennettavaksi. Siirry mittavastesivulle klikkaamalla tästä.

Keskiraskaiden ratojen vakio leveydet:

Hyötyleveys 350 mm ja radan kokonaisleveys 440 mm
Hyötyleveys 500 mm ja radan kokonaisleveys 590 mm

Vakioratojen rullat ja kantavuudet:

Teräsrulla ∅ 60 x 3 & 89 x 3 mm: 550 kg/rulla
Nylonrulla ∅ 82 mm: 700 kg/rulla
Läpiakselit ∅ 20mm / M10 sisäkierteellä
Tarjouspyyntö

Myynti