Haussa Takuu-/ huoltokoordinaattori

Machinery Oy on yli satavuotisen historian omaava kotimainen yritys, joka maahantuo, myy, markkinoi, asentaa sekä korjaa ja huoltaa erilaisia koneita ja teknisiä tarvikkeita. Yritys on osa Boreo-konsernia, joka on listattu Helsingin pörssissä. Suurin vahvuutemme on omistautunut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Tarjoamme laajan valikoiman laatumerkkien tuotteita ja pystymme huolehtimaan toimittamistamme koneista ja laitteista koko niiden elinkaaren ajan.

Machinery Oy:n voimantuoton liiketoimintayksikkö maahantuo Suomessa mm. Cummins ja Kubota dieselmoottoreita sekä Kohler-SDMO dieselgeneraattoreita.

Haemme nyt voimantuoton liiketoimintaan takuu-/huoltokoordinaattoria

Yksi avaintehtävistäsi on huolehtia edustamiemme dieselmoottori- ja dieselgeneraattorimerkkien takuukäsittelystä ja takuuprosessin toimivuudesta. Takuukäsittely sisältää myös kommunikointia niin oman huolto-organisaation kuin ulkomaisten toimittajiemme suuntaan. Työtehtäviin kuuluu myös varavoimakonehuollon huoltotilausten käsittelyä huollon toiminnanohjausjärjestelmässä, huoltotarvikkeiden hankintaa, dokumentointia sekä muita varavoimahuollon työnjohtoa ja palvelutuotantoa tukevia työtehtäviä.

Monipuolisessa työtehtävässä menestyminen edellyttää hyviä IT-taitoja sekä MS Office -ohjelmien tuntemusta, dieselmoottoritekniikan perustuntemusta, tarkkaa ja järjestelmällistä työtapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja, englannin kielentaitoa sekä raportointikykyä myös englannin kielellä. Ruotsin kielentaito katsotaan eduksi.

Tehtävä soveltuu myös vastavalmistuneille tai työuraansa alkuvaiheessa oleville, sillä tehtävään annetaan perusteellinen perehdytys.

Työtehtäviä voi osittain tehdä myös etänä.

Tarjoamme vakaan ja toivottavasti pitkän työsuhteen, jossa oman tekemisen tulokset ovat konkreettisesti nähtävissä. Machinery Oy tarjoaa myös kattavat henkilöstöedut, kuten lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä polkupyöräetu. Lisäksi yhtiöllä on Vierumäellä lomaosake, jota on mahdollista vuokrata edullisesti.       

Oppimisen ja työtehtäviin perehtymisen kannalta tärkeintä on halu tehdä työtä monipuolisissa teknisen palvelun tehtävissä, reipas työote sekä aito kiinnostus edustamiamme tuotteita kohtaan.

Machinery Oy on tunnettu vahvasta yhteishengestään ja ammattitaidosta, jota on kertynyt yli 100 vuoden ajan. Henkilöstötutkimuksen mukaan henkilöstömme arvostaa erityisesti mahdollisuutta keskittyä työssään juuri siihen, minkä osaavat parhaiten sekä positiivisia vuorovaikutussuhteita työpaikalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimialajohtaja Juha-Pekka Honkanen arkisin klo 13–16 puh. 020 163 0344 tai juha-pekka.honkanen@machinery.fi

Mikäli kiinnostuksesi tehtävää kohtaan heräsi, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme lomakkeen kautta, kuitenkin viimeistään 19.1.2024. Palkkaamme meille uuden työkaverin heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää tästä

Ota yhteyttä

Juha-Pekka Honkanen

Toimialajohtaja
Voimantuotto

020 163 0344

juha-pekka.honkanen@machinery.fi

Konepaja-messut 2024
| Metallintyöstökoneet

Olemme mukana Konepaja-messuilla 19.-21.3. – Meidän löydät osastolta E251

Lue lisää

Metallintyöstö

Järvensivun konepaja
| Metallintyöstökoneet

Lisää tehoa Järvensivun konepajan tuotantoon Hyundai L4000LM CNC-sorvilla

Lue lisää

konetoimitukset

Uplift henkilönostin
| Rakennuskalusto

Malmin K-Citymarket investoi Uplift-henkilönostimeen helpottaakseen päivittäisiä toimintojaan

Lue lisää

konetoimitukset