Haussa projektikoordinaattori

Machinery on yli satavuotisen historian omaava kotimainen yritys, joka myy, markkinoi, asentaa sekä korjaa ja huoltaa erilaisia koneita ja teknisiä tarvikkeita. Yritys on osa Boreo-konsernia, joka on listattu Helsingin pörssissä. Suurin vahvuutemme on omistautunut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Tarjoamme laajan valikoiman laatumerkkien tuotteita ja pystymme huolehtimaan koneesta koko sen elinkaaren ajan.

Haemme nyt projektikoordinaattoria

Kysynnän vahvassa kasvussa haemme uuteen tehtävään projektikoordinaattoria varavoimajärjestelmien myynnin tukeen. Asiakkuudet ovat mm kaupan, teollisuuden, ilmailun, terveydenhuollon sekä voimalaitosten projekteja.

Tehtävän vaatimukset, sisältö ja odotukset

Projektikoordinaattori tulee osaksi varavoimaprojektimyynnin tiimiä. Tehtävässä ei ole myyntivastuuta, eikä esimiesroolia. Sinulla tulee olla kokemusta projektitoimituksista ja projektitiimissä toimimisesta. Tausta voi olla teknisestä kaupasta tai vaikka rakentamisen puolelta.

Tehtävänä on varavoimatoimitusprojektien ohjaaminen aikataulun ja budjetin mukaisesti. Tehtävä sisältää alihankkijoiden kilpailutusta ja sopimusten laadintaa, tiettyjen komponenttien hankintaa, alihankkijoiden valvontaa, työmaiden edistymisen raportoimista ja dokumentointia.

Koulutustaustasi voi olla AMK taso, mutta työkokemuksen kautta hankittu osaaminen on yhtä arvokasta. Tehtävässä yhdistyy konttorityöskentely, etätyöskentely ja työmaakäynnit monipuolisella tavalla.

Suomen kielen lisäksi työkielenä on englanti, koska merkittävimmät toimittajamme ovat ulkomailla ja kommunikointi tapahtuu englanniksi.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen tehtävän hyvin johdetussa yrityksessä. Olemme panostaneet myös urakehitysmah-dollisuuksiin, arvostamme osaamista ja haluamme tukea työntekijöidemme tavoitteiden saavuttamista. Machineryn sekä emoyhtiö BOREOn kautta saattaa avautua myös uusia mahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Rekrytointia hoitaa Machineryn yhteistyökumppani ATA-Henkilöstöpalvelut, joka hoitaa alkuvaiheen hakijakarsinnan ja haastattelut. Toiselle kierroksella valittavat hakijat etenevät haastatteluun Machinerylle Vantaalle, jonka jälkeen Machineryn johtoryhmä tekee lopulliset valinnat. Valittava tekijä solmii työsopimuksen suoraan Machineryn kanssa. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ATA Henkilöstöpalvelut Oy:n yksikön päällikkö Elina Petäjäniemi, 050 570 4082, elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi, Hakuaika 28.12.23 – 10.1.2024 Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten paikkaan kannattaa reagoida pikaisesti.

Lue lisää ja laita hakemus tästä

Konepaja-messut 2024
| Metallintyöstökoneet

Olemme mukana Konepaja-messuilla 19.-21.3. – Meidän löydät osastolta E251

Lue lisää

Metallintyöstö

Järvensivun konepaja
| Metallintyöstökoneet

Lisää tehoa Järvensivun konepajan tuotantoon Hyundai L4000LM CNC-sorvilla

Lue lisää

konetoimitukset

Uplift henkilönostin
| Rakennuskalusto

Malmin K-Citymarket investoi Uplift-henkilönostimeen helpottaakseen päivittäisiä toimintojaan

Lue lisää

konetoimitukset