Haussa käyttöönottaja / varavoimajärjestelmien asiantuntija

Machinery on yli satavuotisen historian omaava kotimainen yritys, joka myy, markkinoi, asentaa sekä korjaa ja huoltaa erilaisia koneita ja teknisiä tarvikkeita. Yritys on osa Boreo-konsernia, joka on listattu Helsingin pörssissä. Suurin vahvuutemme on omistautunut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Tarjoamme laajan valikoiman laatumerkkien tuotteita ja pystymme huolehtimaan koneesta koko sen elinkaaren ajan.

Haemme nyt käyttöönottaja / varavoimajärjestelmien asiantuntijaa

Kysynnän vahvassa kasvussa haemme uuteen tehtävään käyttöönottaja/varavoima asiantuntijaa. Avaintehtäväsi on huolehtia varavoimajärjestelmien teknisestä toteutuksesta myynnin tukena. Asiakkuudet ovat mm kaupan, teollisuuden, ilmailun, terveydenhuollon sekä voimalaitosten projekteja.

Tehtävän vaatimukset, sisältö ja odotukset

Valittava henkilö sijoittuu varavoimaprojektimyynnin tiimiin, mutta tehtävässä ei ole myyntivastuuta, eikä esimiesroolia. Tehtäviin kuuluvat varavoimajärjestelmien käyttöönotto sekä käyttöönottoon liittyviä tarkastus- ja mittaustöitä. Tarkoituksena on, että alihankkijat tekevät perustavaa laatua olevat kaapelinvedot ja kytkennät, mutta usein käyttöönottovaiheessa joudumme tekemään jonkin verran asennuksia tai korjaamaan käyttöönotossa ilmenneitä puutteita.

Varavoima-asiantuntijana olet osa tiimiä, jossa tehdään tiivistä yhteistyötä asiantuntijamyyjien sekä projektikoordinaattorin kanssa. Asiakkaiden asennuskohteissa sekä alihankkijoiden kanssa asioit sujuvasti ja olet luontaisesti asiakaspalvelullinen. Olet mukana asiantuntijana käyttöönotto vaihees-sa projektikohteissa. Olet vahva tekninen osaaja ja hallitset töiden aikataulutuksen.

Varavoimajärjestelmää ohjaa aina ohjelmoitava ohjauslogiikka, joten niiden osaaminen on iso plussa. Usein käyttöönotossa logiikoihin joudutaan tekemään säätöjä tai uudelleenohjelmointeja.Tehtäviin kuuluu myös sähkösuunnittelua, joten suunnittelutyökalut pitäisi olla tuttuja. Suunnitteluun annamme tarvittaessa laadukkaan perehdytyksen, mutta alkeet tulee olla hyvin hallussa.

Ketä etsimme?

Hakijalla tulee olla tehtävään soveltuva sähkö- tai automaatiotekniikan koulutus sekä muutaman vuoden työkokemus sähköalalta. Arvostamme työkokemuksen kautta hankittua osaamista esimerkiksi teollisuussähkön puolelta, myös Seti Oy:n myöntämä sähköpätevyystodistus katsotaan eduksi.

Tehtävässä liikutaan asiakkaiden asennuskohteissa, joten työ tarjoaa mukavaa viikoittaista vaihtelua ja matkapäiviä Suomessa. Suomen kielen ohella työkielenä on englanti, koska laitetoimittajien materiaalit ovat englanniksi.

Työ on vaihteleva hybridityö, matkapäivien ohella osin etätyönä tai pääkonttorilla Vantaalla. Etätyön periaatteet sovitaan työsuhdeneuvotteluissa.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen tehtävän hyvin johdetussa yrityksessä. Olemme panostaneet myös urakehitysmahdollisuuksiin, arvostamme osaamista ja haluamme tukea työntekijöidemme tavoitteiden saavuttamista. Machineryn sekä emoyhtiö BOREOn kautta saattaa avautua myös uusia mahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Liikkuminen tehtävässä omalla autolla ja kilometrikorvaukset tai tarvittaessa saa käyttöön yrityksen pakettiauton työajoihin. Tehtävään ei ole mahdollista saada autoetua.

Rekrytointia hoitaa Machineryn yhteistyökumppani ATA-Henkilöstöpalvelut, joka hoitaa alkuvaiheen hakijakarsinnan ja haastattelut. Toiselle kierroksella valittavat hakijat etenevät haastatteluun Machinerylle Vantaalle, jonka jälkeen Machineryn johtoryhmä tekee lopulliset valinnat. Valittava tekijä solmii työsopimuksen suoraan Machineryn kanssa. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ATA Henkilöstöpalvelut Oy:n yksikön päällikkö Elina Petäjäniemi, 050 570 4082, elina.petajaniemi@ammattitaitoa.fi, Hakuaika 29.12.23 – 12.1.2024. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten paikkaan kannattaa reagoida pikaisesti.

Lue lisää ja laita hakemus tästä

Konepaja-messut 2024
| Metallintyöstökoneet

Olemme mukana Konepaja-messuilla 19.-21.3. – Meidän löydät osastolta E251

Lue lisää

Metallintyöstö

Järvensivun konepaja
| Metallintyöstökoneet

Lisää tehoa Järvensivun konepajan tuotantoon Hyundai L4000LM CNC-sorvilla

Lue lisää

konetoimitukset

Uplift henkilönostin
| Rakennuskalusto

Malmin K-Citymarket investoi Uplift-henkilönostimeen helpottaakseen päivittäisiä toimintojaan

Lue lisää

konetoimitukset