KonevuokrausYkköset investoivat Swepac-maantiivistimiin ja hierrinkoneeseen laajentaen vuokrakalustovalikoimaansa

KonevuokrausYkköset

KonevuokrausYkköset laajensi vuokrakalustovalikoimaansa ostamalla lisää laadukkaita Ruotsissa valmistettuja Swepac-tuotteita. Tähän ensimmäiseen erään valikoitui Swepac FR 510 ja Swepac FR 265 -maantiivistimet sekä Swepac TR950P polttomoottorilla varusteltu hierrinkone.

KonevuokrausYkköset on ollut Machineryn asiakkaana jo vuosia. Yhteistyö on toiminut myös molempiin suuntiin, KonevuokrausYkkösten toimiessa palveluntuottajana Machinerylle mm. telineasennuksissa.

KonevuokrausYkköset on Mikkelissä toimiva yleiskonevuokraamo, joka on ollut toiminnassa jo melkein 15 vuoden ajan. Vuokraamo sijaitsee Mikkelin sataman tuntumassa osoitteessa Laiturikatu 8. Heidän vuokrakalustovalikoimastaan löytyy koneita ja laitteita niin yksityiselle vuokraajalle kuin myös ammattirakentajalle. Tarvittaessa vuokrakalusto toimitettaan asiakkaan työmaalle ja palveluista löytyy myös asennuspalvelut mm. telineille ja sääsuojille.

”Machinery Oy on ollut meidän luottotoimittajamme ja Vellun kanssa toimiminen on hyvin tuttavallista ja helppoa. Yhdestä numerosta saa tietoa niin koneista, laitteiden varaosista kuin paljon muustakin. Jos asiaa ei pysty ensimmäisessä puhelussa hoitamaan, niin ”Miäpä selvittelen” kuuluu Vellun lauseisiin ja aina on selvinnyt”, kommentoi yrittäjä Jarmo Haimilahti.

Lue lisää KonevuokrausYkkösten toiminnasta täällä: https://www.konevuokrausykkoset.fi/

Tutustu Swepac-maantiivistinten valikoimaamme täällä: https://machinery.fi/rakentaminen/maantiivistimet/

KCM Kivihaka - Skyjack henkilönostin
| Rakennuskalusto

K-Citymarket Kivihaka otti käyttöön Skyjack SJ16E -henkilönostimen – Nostin mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen tavan tehdä pieniä huoltotöitä myymälän puolella

Lue lisää

konetoimitukset

Mansen Mörinät 2024
| Rakennuskalusto

Olemme mukana Mansen Mörinöillä 12.4-13.4. / Tervetuloa Tampereen toimipisteeseemme!

Lue lisää

Rakentaminen

|

Muutoksia Machineryn Rakennuskalustoyksikössä

Lue lisää

Rakentaminen