KonevuokrausYkköset investoivat Swepac-maantiivistimiin ja hierrinkoneeseen laajentaen vuokrakalustovalikoimaansa

KonevuokrausYkköset

KonevuokrausYkköset laajensi vuokrakalustovalikoimaansa ostamalla lisää laadukkaita Ruotsissa valmistettuja Swepac-tuotteita. Tähän ensimmäiseen erään valikoitui Swepac FR 510 ja Swepac FR 265 -maantiivistimet sekä Swepac TR950P polttomoottorilla varusteltu hierrinkone.

KonevuokrausYkköset on ollut Machineryn asiakkaana jo vuosia. Yhteistyö on toiminut myös molempiin suuntiin, KonevuokrausYkkösten toimiessa palveluntuottajana Machinerylle mm. telineasennuksissa.

KonevuokrausYkköset on Mikkelissä toimiva yleiskonevuokraamo, joka on ollut toiminnassa jo melkein 15 vuoden ajan. Vuokraamo sijaitsee Mikkelin sataman tuntumassa osoitteessa Laiturikatu 8. Heidän vuokrakalustovalikoimastaan löytyy koneita ja laitteita niin yksityiselle vuokraajalle kuin myös ammattirakentajalle. Tarvittaessa vuokrakalusto toimitettaan asiakkaan työmaalle ja palveluista löytyy myös asennuspalvelut mm. telineille ja sääsuojille.

”Machinery Oy on ollut meidän luottotoimittajamme ja Vellun kanssa toimiminen on hyvin tuttavallista ja helppoa. Yhdestä numerosta saa tietoa niin koneista, laitteiden varaosista kuin paljon muustakin. Jos asiaa ei pysty ensimmäisessä puhelussa hoitamaan, niin ”Miäpä selvittelen” kuuluu Vellun lauseisiin ja aina on selvinnyt”, kommentoi yrittäjä Jarmo Haimilahti.

Lue lisää KonevuokrausYkkösten toiminnasta täällä: https://www.konevuokrausykkoset.fi/

Tutustu Swepac-maantiivistinten valikoimaamme täällä: https://machinery.fi/rakentaminen/maantiivistimet/

Metallintyöstökonetiimi
| Metallintyöstökoneet

Oletko sinä etsimämme lastuavien koneiden myynnin ammattilainen?

Lue lisää

Metallintyöstö

Paineilmamyyrä
| Rakennuskalusto

Rakentamisen valikoima laajenee: valikoimastamme nyt Hercu paineilmamyyrät!

Lue lisää

Rakentaminen

Raksakone Swanlift henkilönostimet
|

Raksakone investoi neljään uutuusnostimeen: ensifiilikset Swanlift-nivelpuominostimista ovat olleet positiivisia

Lue lisää

konetoimitukset