Tarjouspyyntö

Jäähdytysnesteet

Fleetguardin vailikoimista löytyy laadukas jäähdytysneste diesel-, kaasu-, ja bensiinimoottoreille. Fleetguard jäähdytysnesteet täyttävät mm seuraavat laatuvaatimukset:
– ASTM D-6210 raskaisiin työkoneisiin ja merimoottoreihin
– ASTM D 3306 kevyempiin henkilö- ja pakettiautoihin

Cummins suosittelee käyttämään ES Compleat jäähdytysneste moottoreissaan. Se sopii myös muihin teollisuus- ja merimoottoreille, joissa vaaditaan pitkää vaihtoväliä ja erinomaista korroosioenestosuojaa. ES Compleat jäähdytysnestettä huolletaan DCA4 lisäaineella, jonka avulla nesty pysyy hyvässä kunnossa koko moottorin elinkaaren ajan. Huoltojen yhteydess tulee vaihtaa myös korroosionestopaturuunat ja mitata pakkaskestävyys ja lisäainepitoisuus. ES Compleat nestettä on saatavana etyleeniglykoli pohjaisena sekä myrkyttömänä propyleeniglykolinesteenä.

ES Compleat OAT on monikäyttöinen jäähdytysneste joka soveltuu bensiini-, kaasu- ja dieselmoottoreille. OAT neste on NAP-vapaa eli nitriinitön, amiiniton ja fosfaatiton jääshdytysneste, joka sisältää modernien moottoreiden vaatimukset ja sisältää ainoastaan orgaanisia lisäaineita.

Fleetcool EX soveltuu moniin Heady Duty käytössäoleviin dieselmoottoreihin Lisäaineistus suojaa moottoria korroosiolta. Nestettä huolletaan DCA2 lisäaineella, jolloin neste kestää moottorin eliniän ajan.

Fleetcool on perinteinen ja yleiskäyttöinen jäähdytysneste jota voidaan käyttää vanhemmissa moottoreissa. Huoltoväli on lyhyempi kuin ES Compleat nesteillä mutta silti se on laadukas medium tai Heavy duty dieselmoottoreihin.

Kaikki jäähdytysnesteitä saa tiivisteenä ja käyttövalmiina 50/50 nesteenä, jota ei tarvitse sekoittaa veteen.

Jäähdytysnesteiden lisäaineet on tarkoitettu auttamaan esimerkiksi polttoaineen laatuongelmien ja hyytymisen kanssa.

Tarjouspyyntö
Jäähdytysnesteet Bensiinimoottorit Dieselmoottorit Väri PG vaihtoehto* Vaihtoväli** Huollettavuus Cummins HD/HHP suositus
ES Compleat OAT Kyllä Kyllä Punainen Ei yli 10000 h Ei Ei
ES Compleat Ei Kyllä Sininen Kyllä yli 10000 h DCA4 lisäaineella Kyllä
Fleetcool EX Ei Kyllä Fuksia Ei yli 10000 h DCA2 lisäaineella Ei
Fleetcool Ei Kyllä Vihreä Ei 700 h DCA2 lisäaineella Ei
* ES Compleat nestettä saa Etyleeniglykoli- pohjaisena sekä Propyleeniglokoli- pohjaisena. PG pohjainen neste on ympäristöystävällinen ja myrkytön vaihtoehto ** ES Compleat nesteet voivat kestää koko moottorin eliniän (20000 h) Nesteen kuntoa pitää kuitenkin seurata huoltojen yhteydessä, vaihtaa jäähdytysnesteen suodattimet huolto-ohjelman mukaisesti sekä lisätä lisäaineistusta (DCA2 tai DCA4) nesteisiin, joihin sitä voi lisätä.  

Myynti

Olli Rajulin

Varaosamyyjä
Moottorivaraosat ja -suodattimet

0201630354

olli.rajulin@machinery.fi

Markku Antikainen

Myyntipäällikkö
Cummins

044 784 5459

markku.antikainen@machinery.fi

Petri Flinkman

Myynti- ja applikaatioinsinööri
Cummins , Marine, Onan generaattorit

0201630348

petri.flinkman@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot