Skyjack on valmistanut jo 40 vuoden ajan henkilöstönostimia. Tuotevalikoimaan kuuluvat pienet mastonostimet, akku- ja dieselkäyttöiset saksinostimet sekä kuukulkijat. Skyjackin maahantuojana saat meiltä myös automaattisesti varaosa- ja huoltopalvelut.

Skyjackin historia:

Skyjack perustettiin 1985 Kanadassa. Yritys on tunnettu laadukuudesta ja luotettavuudesta, jotka ovat antaneet yritykselle vankan maineen. Vuonna 1994 yhtiöstä tuli julkinen osakeyhtiö ja pian sen jälkeen yritys jatkoi puomihissituotteiden suunnittelua ja suunnitelun tuloksena kehittivät ajo- ja ohjausohjaimet. Skyjack yhdistyi Linamar Corporationiin vuonna 2002. Linamar Corporation on maailmanlaajuinen yritys, joka valmistaa mm. ajoneuvoja. 2013 Skyjack juhli 250 000:nen koneen valmistamista. Tänäpäivänä Skyjack ylpeänä tuottaa yrityksille laadukkaita, yksinkertaisia ja luotettavia käyttö- ja materiaalinkäsittelylaitteita.

Kaikki Skyjackin tuotteet on suunniteltu helposti huollettaviksi ja huollettaviksi. Pitämällä suunnittelun yksinkertaisena ja käyttämällä hyväksi osoitettua teknologiaa, luotettavuus ja helppokäyttöisyys ovat yhteisiä kaikille yrityksen tuotteille. Yksinkertaistetut ohjausjärjestelmät, jotka käyttävät Skyjackin vakiokoodattuja ja numeroituja johdotusjärjestelmiä (SKYCODED ™), tekevät koneiden vianmäärityksestä ja korjauksesta helppoa. Tuoteryhmien yhteisiä komponentteja käytetään aina kun mahdollista, mikä vähentää Skyjack-tuotteiden ylläpitoon tarvittavien huolto-osien määrää. Tämä tarkoittaa sitä, että komponenttien vaihtaminen tai korjaaminen on helppoa ja kustannustehokasta.

Akselipohjaiset nelivetoiset järjestelmät ovat vakiona kaikissa moottorikäyttöisissä puomimalleissa. Tämä tehokas ja vähäisen huollon lähestymistapa on kestävä ja tarjoaa vertaansa vailla olevan maastokyvyn. Skyjack-puomit käyttävät suuntatunnistimia ja ohjaimia (EASYDRIVE ™). Tämä tarkoittaa sitä, että puomin nosto-ohjaimet ovat aina käyttäjän suunnassa riippumatta tornin asennosta rungon yläpuolelle, jolloin ei tarvita värillisiä nuolinäppäimiä alustassa tai ohjaimissa, joita käyttäjä voi purkaa.

TOIMITTAJAN SIVUT

Meiltä saat ammattitaitoiset huolto- ja varaosapalvelut edustamiimme henkilönostimiin.

Ota yhteyttä ja etisitään yhdessä juuri sinun tarkoituksiisi sopiva ratkaisu!
Alla esittelyvideo:

Tuoteryhmät

Myynti

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Vantaa

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Seppo Halme

Kenttämyynnin päällikkö

0400 469 647

seppo.halme@machinery.fi

Mikko Niemi

Aluemyyntipäällikkö
Tampere

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot