Martikaisen konevuokraamo laajensi henkilönostinvalikoimaansa Skyjack SJ6832RTE 4WD -saksilavalla

Martikaisen konevuokraamo

Martikaisen Konevuokraamo Oy:n henkilönostinvalikoima laajentui Skyjack SJ6832RTE 4WD -saksilavan myötä. Martikaisen veljekset päätyivät juuri tähän kyseiseen malliin tämän nostimen monipuolisuuden takia. Skyjack 6832RTE sopii yhtä hyvin niin sisä- kuin ulkoprojekteihin. Nostin toimii omilla akustoilla, joita voidaan ladata verkkovirralla tai nostimeen integroidulla dieselaggregaatilla. Jos akut tarvitsevat latausta, niin aggregaatti käynnistyy itsestään, automaattisen käynnistyksen ollessa päällä. Aggregaatista saadaan tarvittaessa myös virtaa henkilökorin pistorasiaan käsityökoneiden käyttöä varten. Skyjack SJ6832 RTE hybridi saksilava on nelivetoinen, jonka maksimi lavakorkeus on 9,75 m. Tässä nostimessa on myös automaattisesti tasaavat tukijalat.

Martikaisen Konevuokraamo Oy on vuonna 1995 Kuopioon perustettu yleiskonevuokraamo, jolla on nykyään Kuopion lisäksi toimipisteet myös Muuruvedellä, Lapinlahdella, Pielavedellä ja Suonenjoella. Vuokrakalustovalikoima Martikaisen Konevuokraamossa on hyvin laaja; yli 1900 numeroitua tuotetta, aina muuttolaatikosta kaivuriin.

 

Lue lisää Martikaisen konevuokraamosta täällä:

https://www.martikaisenkonevuokraamo.fi/

Tutustu henkilönostinten valikoimaamme täällä:

Henkilönostimet – SkyJack, Dexter ja Uplift – Machineryltä

KCM Kivihaka - Skyjack henkilönostin
| Rakennuskalusto

K-Citymarket Kivihaka otti käyttöön Skyjack SJ16E -henkilönostimen – Nostin mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen tavan tehdä pieniä huoltotöitä myymälän puolella

Lue lisää

konetoimitukset

Mansen Mörinät 2024
| Rakennuskalusto

Olemme mukana Mansen Mörinöillä 12.4-13.4. / Tervetuloa Tampereen toimipisteeseemme!

Lue lisää

Rakentaminen

|

Muutoksia Machineryn Rakennuskalustoyksikössä

Lue lisää

Rakentaminen