Ritelite on brittiläinen yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja toimittaa erilaisia kannettavia valaistuslaitteita, sivuston apuohjelmia, lamppuja ja akkujen latausratkaisuja. 30 vuoden kokemus teollisuudesta keskittyy tarjoamaan asiakkaille laadukkaita, teknisiä, valaistus- ja elektronisia ratkaisuja.

Viimeiden 30 vuoden aikana teknologiassa on tapahtunut suuria harppauksia. Nykyisin Wet Cell-paristot ovat litiumakkuja, mikä on tehostanut energia tiheyttä noin 500 prosentilla.  Hehkulamput on korvattu LED-siruilla, joka nostanut suorituskykyä 1500 prosenttia.

Riteliten menestystä ja asteittaista laajentumista tukevat terveys- ja turvallisuusvaatimusten dynaaminen luonne, sekä uusien, että nykyisten markkina-alueiden vaatimukset. Riteliten tuotteet kehittyvät jatkuvasti vastaamaan monipuolisen maailmanlaajuisen asiakaskuntansa jatkuvasti muuttuvia tarpeita, ja niitä tukevat Riteliten ISO 9001- ja 14001: 2015-sertifioitu hallintajärjestelmä.

Valaistusvalikoima tarjoaa käyttäjille voimakas tehoisia ja kirkkaita valaistustuotteita, jotka soveltuvat moneen erilaiseen käyttökohteeseen. Akkukäyttöiset työvalot on suunniteltu kestämään täydellä teholla 8 tuntia. LED-valaisimet ovat tehokkuudellaan verrattavissa perinteisiin metallisiin halogeenivalaisimiin. Tuotteet on suunniteltu hyödyntämään ja kontrolloimaan mahdollisimman tehokkaasti valaisimien lumeneita, jotta suunniteltuun työtehtävään valaisimista saa mahdollisimman suuren hyödyn. Valaisimien kontrollointi ja ohjaaminen varmistaa, että akkuvirtaa ei tuhlata valaisemalla alueita, joissa valo ei hyödytä työtehtävää. Ainutlaatuinen Ritelite-valonhallintajärjestelmä, joka on suunniteltu kaikkiin akkukäyttöisiin valaisimiin, takaa, että kaikki valo on suunnattu kohti aluetta, jossa tarvitaan maksimaalista valotehoa ja parasta mahdollista akkutehokkuuden käyttöä. Akkukäyttöiset työvalot on varustettu markkinoiden johtavilla LED-ohjainjärjestelmillä, joilla varmistetaan, että energiaa ei hukata ja maksimi hyödyn saamiseksi suurin osa energiasta muunnetaan valoksi.

 

Riteliten historia:

 

Yritys on perustettu vuonna 1988 Iso-Britanniassa. Marcus Batty perusti yrityksen ja on yrityksen toimitusjohtaja tänä päivänäkin.  Ensimmäiset kannettavat ja ladattavat valaistustuotteet julkaistiin vuonna 1990, jonka jälkeen tuotteita on jatkuvasti kehitetty. Vuonna 1992 Ritelite osti Exegon Oy_:n  mikä lisäsi Riteliten tuotevalikoimaan akku- ja latausratkaisut. Muutama vuosi tämän jälkeen yritys lanseerasi oman tuotekehityksensä tuloksen; Prolite lamput. Tuotedivisioona on kehitetty tukemaan kumppanuuksia Aasian lamppuyksiköiden kanssa.
Vuonna 2007 yritys aloitti kehittämään uudelleen ladattavia ja kuljetettavia Led valaistustuotteita.

Monien vuosien kokemuksensa ansiosta Ritelite Systems edustaa Yhdistyneen kuningaskunnan nykyaikaista tuotevalmistusta ja on asiakkaiden ja ratkaisujen johtava yritys.

TOIMITTAJAN KOTISIVUT

Valikoimastamme löydät Riteliten työmaavalaisimet. Ota yhteyttä ja etisitään yhdessä juuri sinun tarkoituksiisi sopiva ratkaisu!

Tuoteryhmät

Myynti

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Vantaa

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Seppo Halme

Kenttämyynnin päällikkö

0400 469 647

seppo.halme@machinery.fi

Mikko Niemi

Aluemyyntipäällikkö
Tampere

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot