Tsurumi – Sekoitus-/agitaattoripumput

Tsurumi - Sekoituspumput valikoima

Tsurumi uppopumppu ja lietepumppu valikoima. Oikean uppopumpun tai lietepumpun valitseminen työkohteeseen on tärkeää, jotta päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen pumppua rasittamatta. Koneellinen sekoitus – moottorin akselitappiin asennettu agitaattori sekoittaa nestettä voimalla, jolloin liejun ja lietteen siirto on helppoa ja tehokasta.

Tsurumi sekoituspumput valikoima

HSD – ei kulutuslevyä, joka tarvitsisi vaihtaa. Juoksupyörä ja sekoitin on valmistettu kromivaluraudasta, pumppukotelo pallografiittivaluraudasta.

KTV2 – Kotelossa käytetään erityistä kumiseosta, juoksupyörään kromipitoista valurautaa. Huolto helppoa – Pumpun alaosa voidaan purkaa lenkkiavaimella tarvitsematta irrottaa juoksupyörää, mikä helpottaa huoltoa.

KTD – Tehokas lietepumppu, joka pohjautuu KTZ-pumppuihin. Erittäin kulutuskestävä malli.

KRS2 – Pumpussa käytetään 4-napaista moottoria, jotta saataisiin yksinkertainen rakenne, joka ilmentää erinomaista kestävyyttä ja monipuolisuutta. Pumpuissa on valurautarunko, jonka ansiosta ne ovat kestävämpiä tavallisiin alumiinirunkoisiin pumppuihin verrattuna.

GPN – Erityinen teräksestä valmistettu juoksupyörä ja imulevy pidentävät pumpun käyttöikää merkittävästi. Kotelossa on leveä ura, ja se on valmistettu paksusta, hankausta kestävästä materiaalista. Pumpussa on käytetty 4-napaista moottoria, jotta saataisiin yksinkertainen rakenne, joka ilmentää erinomaista kestävyyttä ja monipuolisuutta. Spiraalirakenne helpottaa hiekan, maa-aineksen, lietteen ja liejunkulkua – ilman tukoksia.

NKZ – Kaikki tämän sarjan pumput siirtävät hiekkaista ja liejuista maa-ainesta vaivatta. Pakkojäähdytetty moottori takaa pumpun pitkän, yhtäjaksoisen toiminnan ilmalle altistettuna. Pumpussa on käytetty 4-napaista moottoria erinomaisen kestävyyden ja monipuolisuuden saavuttamiseksi. Pumpuissa on valurautarunko, jonka ansiosta ne ovat kestävämpiä tavallisiin alumiinirunkoisiin pumppuihin verrattuna.

Myynti

Marja Vainio

Aluemyyntipäällikkö

0201630313

marja.vainio@machinery.fi

Mikko Niemi

Aluemyyntipäällikkö
Tampere

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Vantaa

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Seppo Halme

Kenttämyynnin päällikkö

0400 469 647

seppo.halme@machinery.fi

Juho-Matti Buuri

Varaosamyyjä

0201630305

juho-matti.buuri@machinery.fi

Milja Frigård

Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Toimialajohtaja,
Rakentaminen

040 730 2550

milja.frigard@machinery.fi

Tommi Marila

Huoltoasentaja

0201630303

tommi.marila@machinery.fi

Huoltopalvelut Palvelut - Rakentaminen


Huoltopalvelut 0201630447

Huoltopalvelut Varaosapalvelut - Rakentaminen


0201630440

Huoltopalvelut Myynti - Rakentaminen

Myynnin yleinen numero

020 163 0355

Kaikki yhteystiedot