El-Björn on tunnettu työmaavalaisimien ja sähköistyksen tuottaja, sekä kuivatus- ja lämmityskaluston valmistaja. Yritys tunnettu erinomaisesta toimivuudestaan, laadustaan ja turvallisuudestaan.
Yritys on perustettu 1954 Anderstorpissa, Ruotsissa. Alun perin yritys valmisti pieniä keskuksia, varoke-elementtejä ja virtakiskoja. Yritys tunnettiin vuoteen 1983 asti Armaturartiklarina, kunnes vaihtoi nimensä El-Björniksi.

El-Björnin olosuhdehallintakonseptilla saavutetaan optimaaliset edellytykset kestävien olosuhteiden luomiseen. Oikea energia kuivausprosessin aikana varmistaa, että saavutat parhaan lopputuotteen laadun, eli ”terveen talon”. Valikoima on kehitetty kestävyysnäkökulmasta, keskipisteessä energiatehokkuus, laatu ja turvallisuus. Olosuhdehallintaan sisältyvät tuotteet lämmitykseen, jäähdytykseen, kuivaukseen, kosteudenpoistoon ja ilmanpuhdistukseen. Tuotteiden suunnittelu ja tuotekehitys perustuu aina todellisen käyttöympäristön tarpeisiin. Käytämme vain ensiluokkaisia materiaaleja ja komponentteja, kuten esimerkiksi sähkökeskuksissa kuumasinkittyä terästä, lujaa ja UV-kestävää kestomuovia sekä AluZink-levyä.

El-Björnillä on kattava sähkövalikoima, jonka kehityksessä on käytetty lähtökohtana sähköturvallisuutta, laatua, käyttäjäystävällisyyttä ja pitkää käyttöikää. Sähkökonseptin on määrä täyttää kaikkien osapuolten tarpeet käytön aikana ja edistää hyvää sähkönjakelun saatavuutta. Tämän mahdollistamme läheisellä yhteydellä loppukäyttäjiin ja valitsemalla huolellisesti komponenttimme/toimittajamme.

El-Björnin BCS-järjestelmä on jo yli 10 vuoden ajan muodostanut ruotsalaisen alan standardin sille, kuinka suuret työmaakeskukset muodostetaan, ja El-Björnin BCS-järjestelmä on joustavin kuviteltavissa oleva työmaakeskus. Työmaakeskus on tärkein työkalusi tilapäisten työpaikkojen sähkön suunnitteluun ja käsittelyyn. Sähköä oikeaan paikkaan, oikealla voimalla ja jännitteellä. Kattavan valikoiman avulla voidaan rakentaa järjestelmä, joka hyödyntää tehoa aina parhaalla tavalla. BCS-konfiguraattorilla voit rakentaa helposti oman ratkaisusi, jonka avulla saat juuri tarvitsemasi työmaakeskuksen ja voit huolehtia laitoksesi dokumentoinnista.

El-Björnin tuotteet on kehitetty kestäviksi ja niiden käyttöikä on pitkä. Jotta voisitte tuotteiden käyttäjänä pitää ne parhaassa mahdollisessa kunnossa ja pidentää niiden käyttöikää, tarjoamme valikoiman kulutusmateriaaleja ja varaosia, joita voidaan käyttää huolto- ja korjaustöissä.

TOIMITTAJAN SIVUT

Machineryn valikoimaan kuuluu El-Björnin valmistamia työmaavalaisimia ja sähköityksiä, sekä kuivatus- ja lämmityskalusto. Meiltä löytyy myös El-Björnin varaosapalvelut.
Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä juuri sinun tarkoituksiisi sopiva ratkaisu.

Alla esittelyvideo El-Björnistä:

Tuoteryhmät

Myynti

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Vantaa

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Seppo Halme

Kenttämyynnin päällikkö

0400 469 647

seppo.halme@machinery.fi

Mikko Niemi

Aluemyyntipäällikkö
Tampere

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot