Työntekijäesittelyssä Ville Parkkulainen

Työntekijäesittely

Seuraavana työntekijöistä esittelyvuorossa Ville Parkkulainen, joka on aloittanut lokakuussa 2021 innostavassa projektiteknikon tehtävässä Voimantuoton osastolla Vantaalla eli työkavereiden kesken ”genu-tiimissä”. Tiimi palvelee asiakkaita suunnittelusta toteutukseen niin pienemmissä kuin suuremmissakin hankkeissa.

”Mitä isompi kone, sitä isompi projekti”

Tiimissä on runsaasti osaamista varavoimakoneprojekteihin liittyen ja oppia kertyy Villen mukaan koko ajan lisää. Machinery oli Villelle asiakkaan näkökulmasta entuudestaan tuttu ja yritykseen vetikin juuri arvostus sen osaajia kohtaan. Jo tähän mennessä Villenkin osaaminen on karttunut rutkasti ja eteen tulevat uudet haasteet pitävät mielen virkeänä. Tehtäväkokonaisuuteen on vaikea toista työntekijää täysin perehdyttää, joten itsellä täytyy olla mielenkiintoa perehtyä eri asioihin ja ottaa haasteita vastaan.

”Joka päivä oppii jotain uutta joko työstä, työn tekemisestä yleensä tai omasta itsestään”

Ahaa-elämyksiä on syntynyt muun muassa ongelmien ratkaisuun tai työn tehostamiseen liittyen. Villen tehtävässä tärkeimmiksi osaamisiksi hän luettelee sähköpuolen ja moottorien sekä niiden huoltoon liittyvän asiantuntemuksen. Myös LVI-asioita, kuten ilmankulkua tulee osata ottaa suunnittelussa huomioon – näihin asioihin isommissa projekteissa käytetään myös erikoistuneita kumppaneita apuna.

Projektiteknikon työ sisältää myös paljon reissaamista. Reissuja voi olla monta viikossa ja reissut voivat olla usean päivän mittaisia. Vapaus omien työpäivien ja viikkojen suunnitteluun kuitenkin miellyttää Villeä.

”Tänään illalla tai huomenna aamulla lähden reissuun tekemään viimeiset asennukset erääseen konttikoneeseen liittyen ja samalla korjaan yhden kuljetusvaurion.”

Eniten Villeä on Machineryllä työskentelyn aikana yllättänyt se, miten paljon osaamiselle on kysyntää. Tekemistä ja projekteja on riittänyt ja osaajia tarvitaan lisääkin.

Työn vastapainona Ville ei pääsääntöisesti jää sohvalle makaamaan, vaan pitää itsensä aktiivisena muun muassa urheillen, rakentaen ja siivoten. Pääasia, että ajatukset ovat silloin poissa työstä.

Varavoimahuollon asentaja
| Rekrytointi

Haussa varavoimahuollon asentaja

Lue lisää

Rekrytointi

| Metallintyöstökoneet

Konepaja Timeka Oy:lle tuplana uusia koneita!

Lue lisää

konetoimitukset

Koneistamo Jaakko Salonen Hyundai Wia koneistuskeskus
| Metallintyöstökoneet

Koneistamo Jaakko Saloselle jo kahdeksas Hyundai Wia metallintyöstökone

Lue lisää

konetoimitukset