Vihannes-Laitila Oy: Tsurumi-pumpuilla toimintavarmuutta ilman käyttökatkoja

Vihannes Laitila - ETH Group - Tsurumi pumput

Kuvassa Tomi Hyytiä Vihannes-Laitila Oy:stä ja Juri Helasmo ETH-Group Oy:stä

Vihannes-Laitila on Suomen johtava vihanneskaupanharjoittaja. Heidän toimintansa alkoi vuonna 1984. Heidän tämän päivän missiona on jatkaa jatkuvaa kehitystä yhä vain paremmaksi omalla alallaan. Tähän he pyrkivät investoimalla uusiin tiloihin, henkilöstöön, tuotantoprosesseihin sekä jatkojalostukseen. Heidän toimipisteensä sijaitsee Kalannissa, jossa Machineryn toimittamat Tsurumi-pumput tekevät veden puhdistustöitä sesongin ollessa kuumimmillaan jopa 16 tuntia päivässä. Sesonkiaika on vuosittain syyskuusta joulukuuhun. Vihannes-Laitilan pumpuista pitää huolta lähellä sijaitseva ETH-Groupin laitehuoltoon erikoistunut toimipiste, johon on matkaa vain noin puoli tuntia.

Vihannes-Laitilan vihanneksia puhdistavat seuraavat Tsurumi-pumput: 2kpl KTZ47.5, KTZ43.7, KRS65.5 ja KRS2-69. Näistä isommat mallit ovat käytössä linjaston alkupäässä, jossa vesi on hiekkaista ja savista. Pienemmät kaksi pumppua, joita he kutsuvat erotussyklonipumpuiksi, ovat vastuussa hiekan irrottamisesta ja yksi puolestaan kierrättää jo puhdistetun veden takaisin linjaston alkuun. Jokaisella pumpulla on varapumppu, jotta määräaikaishuollot ja vikahuollot pystytään suorittamaan mahdollisimman sujuvasti ilman käyttökatkoja.

”Pumput ovat kestäneet paikoin jopa hurjaakin tavaraa hyvin. Erityisesti isot alkupään pumput, joutuvat koville käsitellessään todella hiekkaista vettä. Pienemmissä pumpuissa on edellinen huolto ollut noin 2-vuotta sitten ja isommat taitavat olla nyt olleet käytössä jo yli 5-vuotta ilman vikoja.”- kommentoi Tomi Hyytiä Vihannes-Laitilalta

Vihannes-Laitilan Tsurumi-pumppujen huollosta vastaa ETH-Group Oy

Pumppujen huollosta vastaa kokenut toimija ETH-Group Oy. Heidän Kauttuan toimipisteensä sijaitsee lähellä Vihannes-Laitilaa, joten laitehuollot pystytään hoitamaan tarvittaessa nopeallakin taikataululla ja toimitukset puolin, jos toisin oman henkilökunnan voimin. Heidän yhteistyönsä Vihannes-Laitilan kanssa on hioutunut vuosien saatossa toimivaksi yhteistyöksi, jossa kaikki tuntevat toisensa. Yhdessä he ovat kehittäneet pumppujen huoltoa sekä pidentämään pumppujen huoltoväliä muun muassa pinnoittamalla uusien pumppujen eniten kulutukselle alttiit pesä ja juoksupyörä keraamisella pinnoitteella. Keraamisella pinnoitteella varmistetaan se, että huoltovälin aikana itse osat eivät kulu vaan pinnoite ja näin ollen pumpun arvokkaimmat varaosat eli pesä ja juoksupyörä, säilyvät paremmassa kunnossa pidempään.

Vihannes-Laitila-ETH-Tsurumi-pumput

Kaikki Vihannes-Laitilan pumput on kiinteästi asennettu ja jokaisella on oma tehtävänsä vihannesten puhdistuksessa: isommat pumput hoitavat esipuhdistuksen ja pienet lopun sekä veden kierrätyksen takaisin alkuun.

”Kohteessa kuten Vihannes-Laitila, missä pumput on asennettu kiinteästi ja käytössä lähes koko ajan sekä käsittelevät todella hiekkaista vettä, ovat Tsurumi-pumput juuri oikea valinta. Jatkuva käyttö on hyvä pumpuille, koska tällöin pumpun tiiviste ei pääse koskaan kuivumaan. Suoritamme pumpuille sekä määräaikaishuoltoja että vikakorjauksia tarpeen mukaan” – kommentoi ETH-Groupin työnjohtaja Juri Helasmo

Yhteistyö sekä Machineryn että Vihannes-Laitilan kanssa on sujunut hyvin. Olemme pystyneet kehittämään yhteistyötämme Vihannes-Laitilan kanssa ja osa heidän pumpuistaan on tarvittaessa varastossa myös meidän tiloissamme. Se, että jokaiselle pumppumallille on varakappale kaiken varalta, mahdollistaa sujuvat huollot sekä vähentää aikataulupaineita.”- hän jatkaa.

Lue lisää Vihannes-Laitilasta

Lue lisää ETH-Groupista

Entä kiinnostuitko Tsurumi-pumpuista? Tutustu Tsurumi-pumppukalustoon

Myynti

Mikko Niemi

Aluemyyntipäällikkö
Tampere

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Vantaa

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Marja Vainio

Aluemyyntipäällikkö

0201630313

marja.vainio@machinery.fi

Seppo Halme

Kenttämyynnin päällikkö

0400 469 647

seppo.halme@machinery.fi

Milja Frigård

Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Toimialajohtaja,
Rakentaminen

040 730 2550

milja.frigard@machinery.fi

Metallintyöstökonetiimi
| Metallintyöstökoneet

Oletko sinä etsimämme lastuavien koneiden myynnin ammattilainen?

Lue lisää

Metallintyöstö

Paineilmamyyrä
| Rakennuskalusto

Rakentamisen valikoima laajenee: valikoimastamme nyt Hercu paineilmamyyrät!

Lue lisää

Rakentaminen

Raksakone Swanlift henkilönostimet
|

Raksakone investoi neljään uutuusnostimeen: ensifiilikset Swanlift-nivelpuominostimista ovat olleet positiivisia

Lue lisää

konetoimitukset