Työntekijäesittelyssä Anton Jokisalo

työntekijäesittely

Autoinsinöörin koulutuksen omaava Anton Jokisalo on aloittanut Machineryllä tammikuussa 2021 tuotetuki-insinöörin tehtävässä Moottorimyynnin osastolla. Antonin ajatus Machinerylle hakeutumisesta syntyi jo vuosina, jolloin Anton oli töissä ajoneuvoalalla ja ajoi itsekin päivittäin Kehä lll:sta pitkin Machineryn ohi töihin. Brändi ja yritys jäivät mieleen, ja sopivan moottoreihin keskittyvän tehtävän avauduttua Anton aktivoitui asiassa. Muutaman haastattelukierroksen jälkeen paikka samaisessa Vantaan toimipisteessä oli hänen.

”Ajoneuvoalalla linja-autojen kanssa työskennellessä näin moottoreiden lisäksi ajoneuvojen eri järjestelmiä kuten jarru-, ilmastointi- ja lipunmyyntijärjestelmiä, mutta moottorit kiinnostavat erityisesti ja täällä saan keskittyä niihin.”

Antonin nykyinen tehtävä koostuu muun muassa Cummins- ja Kubota-moottoreihin liittyvästä teknisestä tuesta, takuuasioiden huolehtimisesta sekä moottoreihin liittyvien koulutuksien pitämisestä niin asiakkaille kuin huoltoverkostollekin. Yhteistyö ja viestintä Machineryn oman huollon ja asiakkaiden kanssa on tiivistä.

Tärkeimmiksi osaamisiksi ja ominaisuuksiksi ongelmanratkaisusta pitävä Anton mainitsee teknisen osaamisen, asiakaspalveluasenteen ja kyvyn aidosti kuunnella asiakkaita. Lisäksi täytyy olla kyky joustavasti ja nopeasti reagoida erilaisiin eteen tuleviin tilanteisiin.

”Tiukoissa tilanteissa lähden itse paikan päälle tekemään mittauksia ja selvittämään syitä moottoreissa ilmenneisiin ongelmiin. Juuri hiljattain kävin selvittämässä satamakoneen ongelmaa satamassa ja metsäkoneen ongelmaa metsän laidalla. Näistä tapauksista oppii itsekin eniten, vaikka myös toimistolla tehtävä työ on mielekästä.”

Toimistolla Anton sanookin viihtyneensä erityisen hyvin mukavan rennon ja osaavan tiimin vuoksi. Tiimin tavoitteena on laajentaa osaamista ja saada parannettua sisäistä tiedonkulkua entisestään, jotta esimerkiksi takuuprosesseja saataisiin nopeammin valmiiksi. Anton on käynyt hakemassa Cummins-moottoreihin liittyvää oppia myös Englannin Daventrystä, josta oheinen kuvakin on.

Machineryllä Anton on odotuksiin nähden ollut eniten yllättynyt siitä, kuinka moni työkonevalmistaja käyttää Cummins-moottoria. Lisäksi entuudestaan tuntemattomampi generaattoripuoli on tullut tutummaksi. Työkonepuoli ylipäätään on aivan eri maailma kuin ajoneuvopuoli.

Vapaa-ajalla Antoniin voi törmätä joko maastopyöräilemässä tai kiipeilemässä esimerkiksi Espoon keskuspuistossa tai Nuuksiossa. Viime kiipeilyreissulla luonnon kallioilla Anton otti haltuun myös yläköysiankkurin – hienoa!

Metallintyöstökonetiimi
| Metallintyöstökoneet

Oletko sinä etsimämme lastuavien koneiden myynnin ammattilainen?

Lue lisää

Metallintyöstö

Paineilmamyyrä
| Rakennuskalusto

Rakentamisen valikoima laajenee: valikoimastamme nyt Hercu paineilmamyyrät!

Lue lisää

Rakentaminen

Raksakone Swanlift henkilönostimet
|

Raksakone investoi neljään uutuusnostimeen: ensifiilikset Swanlift-nivelpuominostimista ovat olleet positiivisia

Lue lisää

konetoimitukset