Työntekijäesittelyssä Annika

Työntekijäesittely

Tampereella kauppatieteiden maisteriopintoja työskentelyn ohella suorittava Annika on aloittanut Machineryllä 2020 vuoden lopussa. Alun perin työsuhde alkoi osa-aikaisena, mutta pian Annika tekikin jo täyttä päivää markkinointisuunnittelijan tehtävässä, kun tiimistä toinen työntekijä jäi perhevapaalle.

Työssään Annika pitää siitä, että pääsee käytännössä soveltamaan opinnoista saatuja teoreettisempia oppeja, ja vastaavasti työ markkinointitiimissä ruokkii halua oppia lisää koulunpenkillä. Kandidaatin tutkielmansakin Annika teki käytännön työstä inspiroituneena liittyen markkinoinnin automaatioon.

Työ on tuonut Annikalle varmuutta siitä, että oma juttu on löytynyt digitaalisen markkinoinnin parista. Hän on päässyt tekemään markkinoinnin automaation lisäksi muun muassa erilaisia kampanjoita ja BI-järjestelmän käyttöönottoa. Hänet on yllättänyt se, kuinka innoissaan eri asiantuntijat ovat työstään Machineryllä ja kiinnostus teknistä alaa kohtaan on tarttunut myös häneen.

”Olikohan se toinen tai kolmas työpäivä, kun minut napattiin mukaan halliin ja sain muutaman tunnin esitelmän metallintyöstökoneista, mitä eri koneet tekevät, mitä tuotemerkkejä meillä on valikoimassa ja mikä on missäkin tuotteessa parasta. Olihan siinä pakko innostua itsekin. Kiitos vain hyvästä perehdytyksestä levyleikkureiden ja särmäyspuristimien saloihin!”

Machineryn markkinointitiimiin kuuluu neljä henkeä, joista kaksi työskentelee tällä hetkellä joustavasti opintojen ohessa. Kaikki tiimissä tekevät töitä samalla tehtävänimikkeellä, mutta projektivastuita jaetaan vahvuuksien ja mielenkiinnonkohteiden mukaan. Tiistait on sovittu tiimin kesken toimistopäiviksi ja silloin onkin helpompi ideoida ja suunnitella töitä koko tiimin voimin – ja tietenkin nähdä työkavereita. Työkaverit kuvailevat Annikaa työhön tarttuvaksi toteuttajaksi.

”Suunnittelulle on paikkansa, mutta lähden kyllä mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti toteuttamaan. On mahtavaa nähdä oman käden jälki ja konkreettiset tulokset.”

Mahdollisesti samasta syystä Annika mainitsee nauttivansa leipomisesta. Pandemian aikana työkaverin innoittamana alkanut juurileipäharrastus jatkuu ja tälle vuodelle tavoitteena on myös oppia tekemään – ei enempää eikä vähempää kuin – täydellistä pizzaa. Pizzakivi ja -lapio on jo hankittuna, joten jäämme odottelemaan maistiaisia ja toivotamme Annikalle onnea ja menestystä niin uunin, töiden kuin opintojenkin äärelle!

| Voimantuotto

Haussa mekaanikko-työnjohtaja Terrafamen kaivosalueelle Sotkamoon

Lue lisää

Rekrytointi

Swanlift henkilönostin perhe
|

Swanlift – henkilönostinperhe laajenee: 18 ZB saa seurakseen kaksi pienempää mallia 101 ZB ja 140 ZB

Lue lisää

Rakentaminen

| Rakennuskalusto

Lujatalo luottaa Machineryn AMO-alumiinitelineisiin ja niiden turvallisuuteen

Lue lisää

Rakentaminen