Tervetuloa Hyundai päiville Tampereelle 6.-7.4!

Nyt Tampereen toimipisteessä tapahtuu: Järjestämme Hyundai päivät 6.-7.4.2022

Tervetuloa! Ovet ovat avoinna klo 9-15. Tarjolla on maittava lounas klo 10.30-13.30 sekä ralliteemaankin soveltuvaa ohjelmaa Hyundai lähettiläs Riku Tahkon johdolla.
Tule ja näe aito ralliauto sekä pääse itse osaksi rallihuumaa aiheeseen sopivan kilpailun siivittämänä. Myös perheenpienimmät on huomioitu, joten voit saapua paikalle halutessasi koko perheen voimin.

Näytillä on monipuolinen valikoima Hyundai Wian koneita:

Mukana menossa myös Pronius: Fronius hitsauskoneineen sekä esittelyssä myös mm. Safanin levykoneita.

Näyttääkö aikataulusi täydeltä sekä keskiviikkona että torstaina? Ei hätää, meillä voit vierailla ma-pe klo 8-16 koko viikon ajan.

Mikä yhdistää rallia ja metallintyöstöä?

Vuosi 2022 on Machineryssa ralliteemainen, kun lähdimme Hyundai-rallilähettilään Riku Tahkon matkaan. Hänellä on allaan Hyundai i20 Rally2-luokan ralliauto, joka on esillä myös Hyundai Päivillä. Hyundai Motorsport -tiimi on osa Hyundai Motor Groupia, johon myös päämiehemme Hyundai Wia kuuluu. Hyundai Wian KF-sarjan koneilla valmistetaan lisäksi Hyundai Motorsportin ralliautoissa käytettäviä osia. Kyseisillä ralliautoilla kilpaillaan SM-sarjan lisäksi myös MM-tasolla.

Monipuolista ohjelmaa

Hyundai päivillä on luvassa monipuolista ralliteemaan sopivaa ohjelmaa. Tapahtumassa järjestetään mm. ajokilpailu kauko-ohjattavilla ralliautoilla ja kilpailussa parhaiten menestynyt voittaa lipun Jyväskylän MM-ralliin! Lisäksi kaikkien vieraiden kesken arvotaan paketti Ralli Experience -päivään, jossa pääsee Riku Tahkon opetukseen sekä hyppäämään ralliauton kyytiin.

Lounastarjoilu

Tapahtumassa herkullinen lounastarjoilu, josta vastaa Iron Pig Food. Tarjolla on Street Food -henkistä ruokaa.  Lounastarjoilu on keskiviikkona ja torstaina klo. 10.30-13.30

 

Hyundai päivillä nähdään!

 

 

Myynti

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

Kari Pirttilä

Myynti raskas koneistus

0400510736

kari.pirttila@machinery.fi

Katri Manninen

Myynti - Sahaus

0440999604

katri.manninen@machinery.fi

Safandarley minicel robottisärmäyssolu ja piristeel
|

Piristeel Oy otti käyttöön Suomen ensimmäisen SafanDarley Mini Cell – särmäysrobottisolun

Lue lisää

konetoimitukset

| Voimantuotto

Toimitimme Puutarha Tahvoset Oy:lle Kubota RTV900 -huoltokoneeseen Kubota D902-E4B tehdasuuden vaihtomoottorin – Toimitus sujui mutkattomasti ilman koneen pitkää seisonta-aikaa

Lue lisää

konetoimitukset

Pertemet - Costa hiomakone
| Metallintyöstökoneet

Pertemet Oy:lle toimitettiin Costa Levigatrici MD5 hiomakone

Lue lisää

konetoimitukset