Ramirent kasvatti Tsurumi-pumppujen valikoimaansa

Remirent tsurumi-pumpputoimitus

 

Ramirentille toimitettiin jo toinen, yli 100 kappaleen erä Tsurumi-pumppuja. Suurin osa toimitetuista pumpuista oli LB800-pumppuja, mutta toimitus piti sisällään myös KTV3-55 -3-vaihepumppuja. Machinery toimitti Ramirentille aiemmin vuosi sitten toisen vastaavan erän ja pumput ovatkin nyt ehtineet olla Ramirentin valikoimassa ja käytössä vuoden ajan.

”Ensivaikutelma on ollut hyvinkin positiivinen. Vuode­­­n aikana huoltoon on palautunut hyvin vähän pumppuja ja voidaankin puhua yksittäiskappaleista. Nämäkin tapaukset ovat olleet enemmänkin käyttäjävirheistä johtuvia, jos esimerkiksi kaapeli on vaurioitunut. Pumput näyttävät kestävän hyvin käytössä. Varaosasaatavuus on ollut myös hyvää ja pumput ovat muutenkin palvellut tarpeita hyvin. Pumput ovat riittävän helppokäyttöisiä ja asiakkaat ovat myös vaikuttaneet kaikin puolin tyytyväisiltä. Kokonaisuudessaan Tsurumi-pumput tuntuvat soveltuvan erinomaisesti muuhun tuotevalikoimaamme ominaisuuksiltaan.”, kertoo Ramirentin korjaamopäällikkö, Jani Keinänen.

LB-sarjan uppopumput soveltuvat vedenpoistoon etenkin rakennustyömaille, kuntien tekniseen kunnossapitoon, vuokraamoille, pelastuslaitoksille ja teollisuuden kunnossapitoon. KTV-sarjan alumiinipumpuissa yhdistyvät huipputekniset materiaalit erittäin suureen kestävyyteen pumppujen ollessa silti kevyitä ja kannettavia. Sarjan pumput soveltuvat niin vedenpoistoon rakennustyömailla kuin valmiisiin tiloihin asennettaviksi. Tsurumi-pumput ovat maailmanlaajuisesti käytettyjä ja tunnettuja huipputeknologiasta sekä ainutlaatuisesta laadustaan.

Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Ramirent Finland Oy palvelee asiakkaita Suomessa maailmanlaajuisesti yli 60 vuokraamon verkostollaan.

Lue lisää Ramirentista täällä: Suomen johtava rakennuskonevuokraamo | Ramirent

Tutustu Tsurumi-pumppujen valikoimaamme täällä: Tsurumi kestävä ja monipuolinen pumppukalusto – Machinery

Metallintyöstökonetiimi
| Metallintyöstökoneet

Oletko sinä etsimämme lastuavien koneiden myynnin ammattilainen?

Lue lisää

Metallintyöstö

Paineilmamyyrä
| Rakennuskalusto

Rakentamisen valikoima laajenee: valikoimastamme nyt Hercu paineilmamyyrät!

Lue lisää

Rakentaminen

Raksakone Swanlift henkilönostimet
|

Raksakone investoi neljään uutuusnostimeen: ensifiilikset Swanlift-nivelpuominostimista ovat olleet positiivisia

Lue lisää

konetoimitukset