Mittava Tsurumi-pumpputoimitus Ramirentille

tsurumi-pumput

Machinery toimitti Ramirentille 110 kappaletta Tsurumi-pumppuja. Toimitus piti sisällään 100 kpl LB-800- ja 10 kpl KTV3-55 pumppuja.

”Tsurumi-pumput ovat laadukkaita pumppuja ja helposti huollettavia. Merkki on jo ennestään tuttu ja nyt on kiva päästä testailemaan pumppuja lisää.”, kommentoi Tomi Holmberg Ramirentilta.

LB-sarjan uppopumput soveltuvat vedenpoistoon etenkin rakennustyömaille, kuntien tekniseen kunnossapitoon, vuokraamoille, pelastuslaitoksille ja teollisuuden kunnossapitoon. KTV-sarjan alumiinipumpuissa yhdistyvät huipputekniset materiaalit erittäin suureen kestävyyteen pumppujen ollessa silti kevyitä ja kannettavia. Sarjan pumput soveltuvat niin vedenpoistoon rakennustyömailla kuin valmiisiin tiloihin asennettavaksi. Tsurumi-pumput ovat maailmanlaajuisesti käytettyjä ja tunnettuja huipputeknologiasta sekä ainutlaatuisesta laadustaan.

Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Ramirent Finland Oy palvelee asiakkaita Suomessa maanlaajuisesti yli 60 vuokraamon verkostollaan.

Lue lisää Ramirentista täällä: Suomen johtava rakennuskonevuokraamo | Ramirent

Tutustu Tsurumi-pumppuvalikoimaamme täällä: Tsurumi kestävä ja monipuolinen pumppukalusto – Machinery

| Vaihteistot

Haussa vaihteistoasentaja

Lue lisää

Rekrytointi

Cummins varastomoottorit
| Cummins moottorit

Laaja kattaus Cummins-moottoreita nyt suoraan varastosta!

Lue lisää

Moottorit

Moottoriasentaja
| Rekrytointi

Haussa dieselmoottoriasentaja Vantaan moottorikorjaamolle

Lue lisää

Rekrytointi