Lujatalo luottaa Machineryn AMO-alumiinitelineisiin ja niiden turvallisuuteen

AMO-Alumiinitelineet ovat Machineryn ja Purso Oy:n yhteistyössä kehittämä, kotimainen, 100 % kierrätetystä alumiinista valmistettu telineperhe, jonka suunnittelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota telineiden turvallisuuteen. Turvallisuutta arvostaa myös Machineryn pitkäaikainen asiakas Lujatalo Oy. Lujatalo on kolmannen sukupolven perheyritys, joka on toiminut rakennusalalla jo yli 70-vuotta. Tänä päivänä yritys työllistää noin 800 rakennusalan ammattilaista ja on tunnettu Lujakoti-tuotemerkistään. Luja-yhtiöihin kuuluu Lujatalon lisäksi Lujabetoni Oy ja Fescon Oy.

Lujatalo AMO-alumiinitelineet

Lujatalo Oy edellyttää kaikilla työmaillaan kaikissa yli 125 cm korkeissa telineissä käytettävän kaiteita. Machineryn AMO-alumiinitelineissä tämä turvallisuusvaatimus täyttyy. Kuvassa Lujatalon turvallisuuspäällikkö Ville Vatanen AMO Aino-asennustelineen päällä.

Rakennusalan turvallisuusviikkoa vietettiin 13.-17.5

Viime viikolla 13.-17.5.2024 vietettiin turvallisuusviikkoa. Kyseessä on Rakennusalan Viisaat kypärät yhteen – turvallisuusviikko, joka järjestettiin nyt yhdennettätoista kertaa. Turvallisuusviikolla RT:n (Rakennus Teollisuus) jäsenyritykset, joihin myös Lujatalo kuuluu, järjestävät erilaisia työhyvinvointiin ja -turvallisuuteen liittyviä tapahtumia. Lujatalolla turvallisuusviikon teemaan on paneuduttu monella eri tavalla, kuten esimerkiksi palkitsemalla työturvallisuudessa ansioituneita yhteistyökumppaneita.

Myös Machineryn AMO-alumiinitelineet saivat erityisesti kiitosta turvallisuudestaan. Lujatalon työmailla omissa töissä käytettävät siirrettävät alumiinitelineet ovat AMO-alumiinitelineitä niiden helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden vuoksi.

”Korkealla työskentelyn turvallisuus on meille äärettömän tärkeää toiminnassamme. Tästä syystä edellytämme kaikilla työmaillamme kaikissa telineissä käytettäväksi kaiteita jo 125 cm korkeudesta lähtien. Kaikkien telinevalmistajien kalustolla tämä ei onnistu lainkirjaimen täyttävällä tavalla, mutta Machineryn AMO-telineillä tätä ongelmaa ei ole.” – kommentoi Lujatalon turvallisuuspäällikkö Ville Vatanen.

”Olen työskennellyt Lujatalolla seitsemän vuotta nykyisessä pestissäni turvallisuuspäällikkönä ja tänä aikana ei AMO Aino-asennustelineiden osalta ole ollut ongelmia telineturvallisuuden kanssa. Lisäksi Machineryn AMO-alumiinitelineet ovat turvallisia, helppoja koota, niissä on selkeät käyttöohjeet ja tarvittaessa saamme asiantuntevaa teknistä tukea.” – Ville Vatanen jatkaa.

AMO Aino – asennusteline: turvallisuutta jo matalassakin korkeudessa – Nyt kuluvan kesän aikana saatavana uudella turvallisuutta lisäävällä kulkutiellä

AMO Aino -asennusteline on tasaisella alustalla käytettäväksi tarkoitettu 100% kierrätetystä alumiinista valmistettu teline, johon voidaan asentaa kaidepäädyt turvallisuuden takaamiseksi. Asennusteline on vahvarunkoinen ja sen maksimityöskentelykorkeus tukijaloilla on 1,8 metriä. Machinery kehittää AMO-telineitä aktiivisesti Purson kanssa ja tulevan kesän aikana Aino-asennustelinettä on mahdollista tilata myös turvallisuutta lisäävällä kulkutiellä.

Lue lisää AMO-alumiinitelineperheestä

Lue lisää Lujatalo Oy:stä

Myynti

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Vantaa

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Mikko Niemi

Aluemyyntipäällikkö
Tampere

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Marja Vainio

Aluemyyntipäällikkö

0201630313

marja.vainio@machinery.fi

Seppo Halme

Kenttämyynnin päällikkö

0400 469 647

seppo.halme@machinery.fi

Milja Frigård

Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Toimialajohtaja,
Rakentaminen

040 730 2550

milja.frigard@machinery.fi

Metallintyöstökonetiimi
| Metallintyöstökoneet

Oletko sinä etsimämme lastuavien koneiden myynnin ammattilainen?

Lue lisää

Metallintyöstö

Paineilmamyyrä
| Rakennuskalusto

Rakentamisen valikoima laajenee: valikoimastamme nyt Hercu paineilmamyyrät!

Lue lisää

Rakentaminen

Raksakone Swanlift henkilönostimet
|

Raksakone investoi neljään uutuusnostimeen: ensifiilikset Swanlift-nivelpuominostimista ovat olleet positiivisia

Lue lisää

konetoimitukset