Löydät toimittajamme EuroBLECH-messuilta! 

Euroopan suurin levytyöalan messu järjestetään taas 25.-28.10. Hannoverissa, Saksassa. EuroBLECHin tarjonta kattaa laajasti koko levytyöalan ja ratkaisuja löytyy kaikkiin tarpeisiin ja myös suuri osa Machineryn levykoneiden toimittajista on mukana EuroBLECH -messuilla. Alla esiteltynä messuilla olevien päämiestemme tarjonnat sekä heidän osastopaikat. Tutustu jo etukäteen ja sovi valmiiksi tapaamisia messuille edustajiemme kanssa!

Safan Darley

Osasto 14-H14

Hollantilainen SafanDarley on alan teknologiajohtaja sekä servotekniikan pioneeri. SafanDarley on keskittynyt vain levyntyöstökoneisiin levyleikkureiden ja särmäyspuristimen osalta, omaten niihin suuren määrän patentteja.

Lue lisää SafanDarleyn osastosta täältä! 

 

MicroStep

Osasto 13-E138, 13-E137

 

​​​​​​​MicroStep, spol. s r.o. valmistaa ja toimittaa CNC-koneita, jotka on varustettu plasmaleikkaus -, kuitulaser -, polttoleikkaus -, vesileikkaus – ja reititystekniikoilla. Konetekniikan lisäksi MicroStep kehittää ja toimittaa työstökoneiden ja CAM-ohjelmistojen ohjausjärjestelmiä.

Lue lisää MicroStepin osastosta täältä!

 

Cidan

Osasto: 11-D154

Cidan Machineryn valikoimaan kuuluu levyleikkurit sekä kanttikoneet, Forstnerin kelankäsittelykoneet, nuIT ohjelmistot ja Thalmannin pitkät kanttikoneet.

Lue lisää Cidanista täältä! 

Davi

Osasto: 11-G94

DAVI valmistaa ja toimittaa levynpyöristyskoneita, rullataivutuskoneita, tuulivoimalalinjoja sekä automaattisia tuotantolinjoja.

Lue lisää Davista täältä! 

SwiftCut

Osasto: 13-G182

Swift-Cut valmistaa CNC-plasmaleikkauskoneita sekä vesileikkauskoneita, jotka mahdollistavat yrityksille tehokasta käyttöä helposti opittavalla, helppokäyttöisellä älykkäällä ohjelmistolla ja erinomaisilla leikkausominaisuuksilla.

Lue lisää SwiftCutista täältä! 

 

Ermaksan

Osasto: 14-H30

Ermaksan valmistaa hydraulisia särmäyspuristimia. Koneet ovat varustettavissa monilla eri eurooppalaisilla ohjausvaihtoehdoilla sekä kattavalla määrällä varusteita.

Lue lisää Ermaksanista täältä! 

 

Geka

Osasto: 12-F54

Geka valmistaa kestäviä ja tehokkaita monitoimileikkureita ja lävistyskoneita. Gekan mahdollisuudet kustomoida koneiden kokoonpanoja sekä heidän laaja lisätarvikevalikoima tekevät heidän koneistaan todella monipuolisia.

Lue lisää Gekasta täältä! 

MG

Osasto 12-D104

MG srl on perustettu vuonna 1959 Tossanossa, Italiassa, mutta se toimittaa tänä päivänä koneita n. 70 maahan kaikissa maanosissa. MG valmistaa taivutuskoneita leveyksissä 200mm–8000mm ja vahvuuksissa 0,5mm–300mm. MG:llä on erittäin hyvä osaaminen CNC-taivutuskoneiden ja automatisoinnin osalta.

Lue lisää MG:stä täältä! 

 

Spiro International

Osasto: 13-B258

Spiro International SA  kehittää ja valmistaa koneita, joilla valmistetaan ympäristöystävällisiä ilmanvaihtojärjestelmiä, joita tarvitaan lämmitykseen, ilmanvaihtoon, ilmastointi (LVI) ja peltiteollisuus.

Lue lisää Spirosta täältä! 

 

DNE Global

Osasto 12-B53

DNE Global valmistaa korkean suorituskyvyn laserleikkauskoneita. Innovatiivinen LC 3 -kuitulaserleikkauskone mahdollistaa laajan valikoiman metallilevyjen leikkaamisen nopeasti ja helposti. DNE Global on Machineryn uusi edustus Sveitsistä.

Lue lisää DNE Globalista täältä! 

Costa Levigatrici

Osasto: 11-D25

Italialainen Costa Levigatrici on johtava automaattisten hiontalaitteiden valmistaja kappaleiden viimeistelyyn. Jo yli 50 vuoden ajan Costa on tarjonnut korkealaatuisia hiomakoneita. Nykyään Costa Levigatrici valmistaa hiomakoneita jäysteen ja purseen poistoon sekä pinnan viimeistelyyn. Kattava valikoima mahdollistaa vahvojen ja ohuiden levyosien märän- tai kuivahionnan.

Lue lisää Costasta täältä! 

Demmeler

Osasto: 11-B125

Saksalainen Demmeler on yli 60 vuotta vanha perheyritys, joka on yksi johtavista valmistajista automaatiotekniikan, 3D-kiinnitysjärjestelmien, manipulaattoreiden ja konekomponenttien alalla. Demmelerin korkealaatuiset kappaleenkäsittelylaitteet tuotetaan ja kehitetään Saksan Heimertingenissä korkean laadun ja jatkuvan tuotantoprosessien optimoinnin varmistamiseksi.

 

Gerima

Osasto: 11-G112

Saksalainen Gerima kehittää ja tuottaa korkealaatuisia viistekoneita. Yli 25 vuoden kokemuksella Gerima on vakiinnuttanut asemansa johtavana teknologiakumppanina viistoteknologian alalla. Gerima viistekoneita käytetään hitsauksen valmisteluun ja reunojen pyöristämiseen ennen seuraavaa päällystystä tai maalausta. Koneita löytyy pienistä suuriin, ja kaikki koneet valmistetaan Geriman omalla tehtaalla St. Wendelissä, Saksassa.

Lue lisää Gerimasta täältä! 

 

Kulutusosat

Konevalmistajien lisäksi messuilla osastoa on pitämässä myös meidän kulutusosien toimittajia.*
Lue lisää kulutusosista täältä! 

Hypertherm

Osasto 13-E158

Kjellberg

Osasto 26-K71

Rolleri

Osasto 11-G15

Wila
Osasto 11-A75

Särmäystyökalut ja työkalukiinnitysjärjestelmät

t

Myynti

Kalle Louhimo

Myyntijohtaja, Myynti - levytyö

0401363538

kalle.louhimo@machinery.fi

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

Jani Wendell

Tuotepäällikkö - Kulutusosat
Tampere

044 982 1010

jani.wendell@machinery.fi

Konepaja-messut 2024
| Metallintyöstökoneet

Olemme mukana Konepaja-messuilla 19.-21.3. – Meidän löydät osastolta E251

Lue lisää

Metallintyöstö

Järvensivun konepaja
| Metallintyöstökoneet

Lisää tehoa Järvensivun konepajan tuotantoon Hyundai L4000LM CNC-sorvilla

Lue lisää

konetoimitukset

Uplift henkilönostin
| Rakennuskalusto

Malmin K-Citymarket investoi Uplift-henkilönostimeen helpottaakseen päivittäisiä toimintojaan

Lue lisää

konetoimitukset