Kubota esitteli uutuusmoottoreita Bauma 2022 -tapahtumassa Saksassa

Kubota BAuma

Kubota esitteli lokakuussa järjestetyillä Bauma 2022 -messuilla Saksassa uutuusmoottoreitaan: Kubota 902-K-moottorin ja Kubota D1105 moottorin sekä Kubota Micro Hybrid moottorit. Nämä viimeisimmät lisäykset moottoriportfolioon hyödyntävät huipputeknologiaa monin eri tavoin. Bauma on suuri rakennusalan messu, joka kokoaa maailman johtavat rakennuskone-, kaivoskone-, rakennusajoneuvo sekä rakennustarviketoimittajat Saksan Müncheniin. Seuraavat Bauma messut järjestetään vuonna 2025.

Kubota D902-K ja D1105-K uutuusmoottoreiden edistynyt teknologia tarjoaa loppukäyttäjille monia etuja. Ne ovat vähäpäästöisiä, helppoja asentaa ja käyttävät vähän polttoainetta. Sekä D902-K – että D1105-K TVCR moottorit on helppo vaihtaa nykyisten Kubota-moottorimallien paikalle, koska ne ovat saman mittaisia, painoisia sekä kiinnittyy samoin kiinnikkein. Kubota 902-K ja D1105-K-moottorit ovat suorituskykyisiä, 3-sylinterisiä ja vesijäähdytteisiä moottoreita, joissa on pienemmät hiilidioksidipäästöt alhaisen polttoainekulutuksen ansiosta. Se täyttää EPA Tier 4 ja EU Stage V päästömääräykset.

Bauma 2022 -tapahtumassa Kubota keskittyi esittelemään hiilineutraaleja moottoriratkaisuja sekä hybridimoottoreita. Kubota Micro Hyprid -moottori on moottorigeneraattorilla varustettu järjestelmä, joka käyttää sähköä vain silloin, kun moottori on vaarassa ylikuormittua. Moottori on suunniteltu niin, että se antaa 10kW lisätehoa sähköllä, jotta äkkinäiset ylikuormitustilanteet voidaan välttää. Micro Hybrid moottorit soveltuvat erityisesti työmailla käytettäviin ei-maantiekoneisiin, kuten trukkeihin, lakaisukoneisiin ja tiejyrsinkoneisiin.

Lue alkuperäinen uutinen tästä

Tutustu tästä tarkemmin Kubota teollisuusmoottorivalikoimaamme

Myynti

Arto Orjo

Myyntipäällikkö

0201630340

arto.orjo@machinery.fi

Ville Käki

Varaosamyyjä
Allison, Kubota

0201630310

ville.kaki@machinery.fi

Varavoima-asentaja rekrytointi
|

Haussa varavoima-asentaja

Lue lisää

Rekrytointi

Machinery Open House
| Rakennuskalusto

Tervetuloa Rakentamisen Open House tapahtumaan 29.11.2023 klo 9-15

Lue lisää

Rakentaminen

Tronzadoras tehdas
| Metallintyöstökoneet

Tronzadoras MG -alumiinisahoja jo yli 50 vuoden ajan

Lue lisää

konetoimitukset