K-Citymarket Kivihaka otti käyttöön Skyjack SJ16E -henkilönostimen – Nostin mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen tavan tehdä pieniä huoltotöitä myymälän puolella

KCM Kivihaka - Skyjack henkilönostin

K-Citymarket Kivihakaan toimitettiin SkyJack SJ16E -henkilönostin. Käyttökoulutukseen osallistuivat kauppias Tomi Nordin sekä Luotsin Kiinteistöpalvelun Göran Eklund.

Maaliskuussa toimitimme Skyjack SJ16E -henkilönostimen K-Citymarket Kivihakaan Vaasassa. Nostin hankittiin erityisesti helpottamaan sähköpisteiden saavuttamista virtakiskoissa sekä mahdollistamaan vaivattoman pääsyn sähkökeskuksille. Käyttöönottokoulutukseen osallistuivat kauppias Tomi Nordin ja Göran Eklund Luotsin kiinteistöpalvelusta.

”Henkilönostin on turvallinen käyttää niin huolto- kuin kaupanhenkilökunnallekin. Enää ei tarvita tikkaita tai suuria nostimia, joten Skyjack-henkilönostin on helppo ja turvallinen vaihtoehto myymälän puolella tehtäviin huoltotöihin niin asiakkaan kuin meidänkin näkökulmasta.” kommentoi kauppias Tomi Nordin.

Skyjack SJ16E -henkilönostin on akkukäyttöinen mastonostin, jossa maksimityöskentelykorkeus on 6,55 metriä. SJ16E-nostin on kompaktin kokoinen ja siinä on 0 kääntösäde, mikä mahdollistaa nostimen käytön ahtaissa oloissa. Ainutlaatuinen liukuva lavarakenne varmistaa hyvän ulottuvuuden sekä ylä- että ala-asennossa.

K-Citymarket Kivihaka, Vaasa

K-Citymarket Kivihaka on pohjanmaan suurin K-Citymarket, jota johtaa kauppiaspariskunta Lena ja Tomi Nordin. Sen asiakaskunnassa on paljon lapsiperheitä.

Lue lisää: https://www.k-ruoka.fi/kauppa/k-citymarket-vaasa-kivihaka

Myynti

Mikko Niemi

Aluemyyntipäällikkö
Tampere

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Vantaa

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Marja Vainio

Aluemyyntipäällikkö

0201630313

marja.vainio@machinery.fi

Milja Frigård

Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Toimialajohtaja,
Rakentaminen

040 730 2550

milja.frigard@machinery.fi

| Voimantuotto

Haussa mekaanikko-työnjohtaja Terrafamen kaivosalueelle Sotkamoon

Lue lisää

Rekrytointi

Swanlift henkilönostin perhe
|

Swanlift – henkilönostinperhe laajenee: 18 ZB saa seurakseen kaksi pienempää mallia 101 ZB ja 140 ZB

Lue lisää

Rakentaminen

| Rakennuskalusto

Lujatalo luottaa Machineryn AMO-alumiinitelineisiin ja niiden turvallisuuteen

Lue lisää

Rakentaminen