Tarjouspyyntö

Kubota Micro Hybrid moottorit

Kubotan kehittämät Micro Hybrid moottorit koostuvat sähköisesti ohjatun dieselmoottorin lisäksi DC konvertteristä, lithium akusta ja 48 V moottori-generaattoriyksiköstä. Micro Hybrid moottoria ohjataan moottorin omalla ohjausyksiköllä ECU:lla(=Engine Control Unit), joten erillistä ohjausyksikköä sille ei tarvita.

Kokonsa puolesta Micro Hybrid moottori ei juurikaan poikkea yhteispaineruiskutuksella varustetusta moottorista, joten moottoriasennus on helppoa.

Micro Hybrid moottori on mainio tapa optimoida moottorikäyttö vastaamaan paremmin keskimääräistä kuormitussykliä. Käytön kannalta välttämättömät kuormitushuiput voidaan aikaansaada Micro Hybridi moottorin sähköisellä generaattori-moottoriyksiköllä. Täten dieselmoottori voidaan valita lähemmäksi keskimääräistä kuormitustilannetta. Myös dieselmoottorin vääntö- ja kuorman vastaanottokykyä voidaan sähkömoottorin avulla parantaa. Matalilla kierroksilla käyvää moottoria voidaan väännön osalta avustaa sähkömoottorilla jopa 70 Nm.
Edellisten etujen lisäksi Micro Hybrid moottorilla on mahdollista korvata yli 19 kW tehoalueen moottori. Tällöin vältytään pakokaasujen jälkikäsittelylaitteiston käytöltä. Edellisen takia koneen rakenne säilyy yksinkertaisena ja se ei vaadi suurempia mekaanisia muutoksia itse koneeseen. Lisäksi se säästää koneen käyttö- ja ylläpitokuluja.

Vastaavasti koneissa, joissa on tarve yli 55 kW tehoille, on mahdollista käyttää alle 55 kW Micro Hybridi moottoria. Tällöin vältytään SCR katalysaattorin ja sen vaatimien apulaitteiden käytöltä. Siten on mahdollista säilyttää pienhiukkassuodattimella varustetun moottorin yksinkertainen ja kompakti rakenne ja alentaa ylläpito ja käyttökuluja tinkimättä suorituskyvystä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää!

Tarjouspyyntö

Myynti

Arto Orjo

Myyntipäällikkö

0201630340

arto.orjo@machinery.fi

Ville Käki

Takuu- ja huoltokoordinaattori
Allison, Kubota

0201630310

ville.kaki@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot