Tarjouspyyntö

Diesel 16 LC TA Silence AVR C5 Varavoimakone

3-vaiheinen Diesel 16 LC TA Silence AVR C5 varavoimakone työmaalle jatkuvaan käyttöön tai esimerkiksi kotitalouksiin varavoimakoneeksi

Teho Virta Malli Äänieristyskotelointi Polttoainetankin koko Käyntiaika, 75 % kuormalla Moottori Moottorin jäähdytystapa Melutaso, 7 m
12m5 / 15,6 kVA 400 V Diesel 16 LC TA Silence AVR C5 On 50 l 13,9 h KOHLER KDW1003 -H_c5 Vesi 95 dB

 

Edustamme KOHLER-varavoimakoneita, jotka sopivat erilaisiin kohteisiin aina omakotitaloista suuriin laitoksiin asti. KOHLER-varavoimakoneet tarjoavat varavoimaratkaisun pitkälle tulevaisuuteen, sillä varavoimajärjestelmän suunnittelun, toimituksen ja asennuksen lisäksi tarjoamme huolto- ja varaosapalvelut laitteiston koko elinkaaren ajalle.

Silence sarjan dieselgeneraattorin ovat varustettuja jännitteensäätimellä (AVR), joka takaa, että jännitetarkkuus on ± 2 %. Näin ollen, herkkiäkin sähkölaitteita voi käyttää huoletta, ilman vaaraa vaurioitumisista.

Silence sarjan dieselgeneraattorit ovat asennettu vahva rakenteiseen sää- ja äänieristyskoteloon. Kotelointi on suunniteltu vaimentamaan ääntä tehokkaasti ja kotelon sisälle on asennettu vaimennuslevyjä. Silence sarjan dieslegeneraattoreita voi käyttää mainiosti asutusalueilla hiljaisen käyntiäänen ansiosta. Kotelointi on suunniteltu mahdollisimman kompaktiksi ja huoltaminen onnistuu helposti avattavan luukun ja irroitettavien sivupanelien ansiosta. Silence sarjan dieselgeneraattorin ovat myös kevyitä ja varustettuja nostosilmukoilla, joten siirtely esimerkiksi työmaalla on helppoa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarjouspyyntö