Grindex on maailman johtava sähköisen uppopumpputeknologian toimittaja. Tuotteet on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin, kuten rakentamiseen, kaivostoimintaan ja raskaaseen teollisuuteen. Grindexin pumput ovat tunnettuja korkeasta luotettavuudestaan, kestävyydestä ja käyttövarmuudestaan. Sisäänrakennetun moottorisuojan ja ilmaventtiilin ansioista pumput voivat toimia ilman valvontaa pidempään.

Grindexin historia:

Yritys on perustettu vuonna 1940 ja se on yrityksen alusta alkaen sijainnut Ruotsissa Tukholman läheisyydessä. Vuonna 1960 lähtien Grindex kehitti ja tuotti ensimmäisen pumppunsa, jonka jälkeen sarjaa on laajennettiin viiteen eri kokoiseen pumppuun. Uudet vedenpoistopumput kehitettiin 70-luvulla, sekä samaan aikaan esiteltiin ensimmäiset lietepumput.

1980-luvulla Grindex lopetti hiomakonetoiminnan, jonka jälkeen yritys keskittyi pelkästään uppopumppuihin. New Line- tuoteperhe lanseerattiin menestyksekkäästi 90-luvulla. Tämän johdosta Grindexistä tuli maailman johtava vaativien kohteiden sähköisten upotettavien vedenpoisto- ja lietepumppujen toimittaja. Yritys otti myös käyttöön sähköisen SMART valvontajärjestelmän, jossa pumpun sisällä on mustalaatikko. Kolminkertaisella moottorisuojallaan SMART järjestelmä on edelleen tärkeä osa pumppujen luotettavuutta tänä päivänäkin!

Uuden linjan vuonna 2000 käyttöön otetut Proline pumput perustuvat luotettavuuteen, kestävyyteen, sekä yksinkertaisuuteen. Samana vuonna Grindex juhli 200 000:nen tuotetun pumpun rajapyykin saavuttamista. Kyseisiä pumppuja on käytössä monilla toimialoilla ympäri maailmaa – etenkin rakentamisessa, kaivostoiminnassa ja louhinnassa.
Vuonna 2008 Grindex viimeisteli uudelleenjärjestelynsä, joka keskittyi Proline-mallin seuraajan julkistamiseen. Uudet pumput yhdistävät tuotteiden parhaat odotukset (sisäänrakennetun moottorisuojauksen, SMART-laitteen, helppokäyttöisyyden). Uusi hydrauliikkasuunnitelu vähentää merkittävästi suorituskyvyn laskua pitkäaikaiselta kulumiselta.
Grindex pyrkii vahvistamaan asemaansa rakentamisen, kaivostoiminnan ja raskaan teollisuuden uppopumppu johtavana toimittajana.

Grindex toimittaa pumppujaan yli 100 maahan ympäri maailman, ja heillä on tytäryhtiö Yhdysvalloissa. Maailmanmarkkinoiden saavuttamiseksi Grindexillä on yli 50 maailmanlaajuista jakelijaa ja Machinery on yksi heistä!

TOIMITTAJAN KOTISIVUT

Meiltä saat myös huollon ja varaosat uppopumppuihin. Pumppuhuoltomme sisältää aina pumpun kuormitustestausajon. Pumpun kuormitusajossa varmistetaan, että pumppusi teho on valmistajan luokituksen mukainen. Olemme valtuutettu Grindex uppopumppujen korjaaja, joten varaosat löytyvät suoraan varastostamme. Linkki pumppuhuoltoomme.
Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä juuri sinun tarkoituksiisi sopiva ratkaisu!

Alla esittelyvideo:

Tuoteryhmät

Myynti

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Vantaa

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Seppo Halme

Kenttämyynnin päällikkö

0400 469 647

seppo.halme@machinery.fi

Mikko Niemi

Aluemyyntipäällikkö
Tampere

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot