Vuoden 2020 lopussa uusina sopimushuoltokumppaneina on aloittanut SRH Service Oy sekä MainServ Oy

Machinery aloitti vuoden 2019 helmikuussa uuden yhteistyömuodon: Machinery Sopimushuolto. Tarkoituksena oli antaa asiakkaille mahdollisuus saada omasta lähiympäristöstä apua tarpeisiinsa.  Kun tämä yhteistyö aloitettiin, kuului Sopimushuoltoon 19 yritystä ympäri Suomea. Sopimushuoltoon voi olla yhteydessä kaikissa Cummins- ja Kubota merkkisiin moottoreita koskevissa huolto, varaosa- tai takuuasioissa.

Nyt 1,5 vuotta projektin aloittamisesta, on kaksi uutta sopimushuoltokumppania liittynyt joukkoon, jolloin kokonaisuudessaan huoltoverkostoa ylläpitää 21 eri yritystä läpi Suomen. Nämä kumppanit mahdollistavat sen, että asiakkaat saavat palvelua entistä nopeammin ja tehokkaammin. Tekemällä yhteistyötä paikallisten ammattilaisten kanssa voidaan varmistaa mahdollisimman lyhyet palveluajat asiakkaille.

2020 vuoden lopussa uusina sopimushuoltokumppaneina on aloittanut SRH Service Oy sekä MainServ Oy.

SRH Service Oy

SRH Service jatkaa SR-Harvestingin (perustettu 2010) aloittamaa raskaskonehuoltoa tutuilla kolmella toimipaikalla: Jyväskylässä, Viitasaarella ja Saarijärvellä sekä ympäri Suomea tarvittaessa huoltoautojen välityksellä.

SRH Service tuo lisää joustavuutta Machineryn huoltopalveluihin, heidän vahvuutensa toiminnassa on hyvä liikkuvuus ja joustavat aikataulut. Kolme toimipistettä Keski-Suomessa mahdollistavat laajan ja tehokkaan liikkumiseen asiakkaan luokse ja äkillisten ongelmien sattuessa he pystyvät tarvittaessa jopa 24 h päivystykseen.

SRH Servicen liiketoimintajohtaja Joona Paukku kommentoi uutta alkavaa yhteistyötä: ” Asiakkaillamme on entuudestaan paljon Cummins -moottoreita, joten Machinery oli luonteva yhteistyökumppani lisäosaamisen kartuttamiseen ja myös oman osaamisemme jakamiseen eteenpäin. Tavoitteena pidämme Cummins -moottoreiden palveluverkoston laajentamista Keski-Suomessa, meidän osaamisemme ja teknisen tietotaidon kehittämistä sekä luonnollisesti asiakkaiden asiantuntevamman palvelun takaamista. ”

MainServ Oy

Toisena uutena huoltokumppanina loppuvuodesta liittyi MainServ Oy. Mainserv Oy on vuonna 1999 perustettu inkoolainen huoltoyritys, joka on keskittynyt erityisesti venekaluston huoltoon. Inkoosta käsin he pystyvät varusteidensa kanssa liikkumaan juuri sinne, missä asiakas milloinkin tarvitsee heidän apuaan, tai vaihtoehtoisesti hyödyntämään heidän sopimusvenetelakoidensa toimipisteitä asiakkaiden huoltotöissä.

Machineryn sopimushuollossa MainServ vahvuus on Cummins Marine tuotteissa ja niiden huollossa.  Heidän omat toimitilansa ovat myös varusteltu mahdollistamaan vaativia moottorinvaihtoja isoihinkin aluksiin.

MainServin tuotepäälikko Patrik Bussman kommentoi uutta alkavaa yhteistyötä: ”Olemme iloisia Machinery sopimushuoltokumppanuudesta ja mahdollisuudesta liittyä Cummins-moottoreiden huoltoverkostoon. Pääsemme näin myös laajentamaan omaa toimintaamme ja tarjoamaan palveluitamme jatkossa myös enemmän työvenepuolelle.”

Myynti

Huoltopalvelut
Huoltopalvelut - Moottorit

Cummins, Kubota

0201630436

Huoltopalvelut
Varaosapalvelut - Moottorit

Varaosat, suodattimet

0201630431

voimantuotto@machinery.fi

| Voimantuotto

Haussa mekaanikko-työnjohtaja Terrafamen kaivosalueelle Sotkamoon

Lue lisää

Rekrytointi

Swanlift henkilönostin perhe
|

Swanlift – henkilönostinperhe laajenee: 18 ZB saa seurakseen kaksi pienempää mallia 101 ZB ja 140 ZB

Lue lisää

Rakentaminen

| Rakennuskalusto

Lujatalo luottaa Machineryn AMO-alumiinitelineisiin ja niiden turvallisuuteen

Lue lisää

Rakentaminen