Vuoden 2019 paras jälleenmyyjä on nyt valittu!

Machinery on päättänyt aloittaa uuden perinteen ja nimetä vuosittain edellisen vuoden rakentamisen toimialan vuoden Jälleenmyyjän. Ensimmäinen tunnustuksen saaja on Suomen Kiinnikekeskus Oy.

Suomen Kiinnikeskus on pääosin kahdessa toimipisteessä (Tampere ja Pori) toimiva kiinnitystarvikkeiden ja työkalujen kauppa. He tarjoavat asiakkailleen kaikenlaiset ruuvit, sokat, mutterit sekä tekevät tuotteita yksilöllisiin tarpeisiin piirustusten mukaan. Heidän tärkeimmät asiakkaansa toimivat teollisuuden ja rakentamisen toimialoilla. Yhteensä yrityksessä työskentelee 27 henkilöä, jotka ovat jakautuneet tasaisesti kahden toimipisteen kesken. Lisäksi heillä on yksi pääkaupunkiseudulla työskentelevä liikkuva myyjä.

Machinery on tehnyt yhteistyötä Suomen Kiinnikekeskuksen kanssa jo lähes 20 vuoden ajan ja sen odotetaan jatkuvan edelleen. Yhteistyö toimii kumpaankin suuntaan, koska myös Machineryn huolto ostaa silloin tällöin heidän tuotteitaan.

”Olemme työskennelleet kiinnitystarvikkeiden parissa jo yli 30-vuotta, joten voisin sanoa meidän vahvuutemme olevan paikallisuus, ammattitaitoiset myyjät sekä hyvä varastokapasiteetti, joka takaa nopeatkin tuotetoimitukset asiakkaille. Yhteistyö Machineryn kanssa on sujunut hyvin ja uskon sen jatkuvan jatkossakin samaan malliin. Ostamme Machineryltä pääasiassa telinekalustoa.” – toteaa yrityksen toimitusjohtaja, perustaja sekä omistaja Kari Kaski

Kuvassa Suomen Kiinnikekeskuksen toimitusjohtaja Kari Kaski sekä Machineryn rakennuskalusosaston tuotepäällikkö Mikko Niemi

Kiitämme Suomen Kiinnikeskusta yhteistyöstä tähän mennessä toivomme sen jatkuvan samaan malliin vielä ainakin toiset 20 vuotta!

| Metallintyöstökoneet

Kävimme asiakkaamme Dinolift Oy:n kanssa koneen vastaanotossa Niigatan tehtaalla Japanissa

Lue lisää

konetoimitukset

Metallintyöstökoneyksikkö Machinery
|

Terveisiä Machineryn metallintyöstökoneyksiköstä!

Lue lisää

Tiedote

Stadin mörinät
|

Machinery rakentaminen ja voimantuotto mukana Stadin mörinöissä 9.-10.6. -Tervetuloa!

Lue lisää

Tapahtumat